Digidexo.com

Hvordan bruke DMSO For Herpes

DMSO, også kjent som dimetylsulfoksyd, brukes vanligvis for å behandle tilstander i blæren, hvor løsningen blir administrert direkte inn i blæren, holdes i en viss tid og deretter urin ut av kroppen. Men denne type produkt virker ikke på sopp-eller bakterieinfeksjoner. Det brukes mer for sine anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper for smertelindring, som er en av årsakene til at folk ser ut til å være å snu til DMSO som behandling for herpes, trodde den faktiske effekten er fortsatt oppe til debatt. Foreløpig er den eneste måten folk kan finne DMSO, eller i det minste det som er godkjent av FDA (Food and Drug Administration) for bruk i et produkt som kalles Rimso-50. Likevel, det er andre produkter som ikke er godkjent av FDA på markedet som inneholder DMSO, som aldri utbrudd.

Hvordan bruke DMSO For Herpes

•  Ta kontakt med legen din. Før du bruker noen form for aktuell løsning som behandling for herpes, bør du konsultere legen din. Han kan ha en bedre metode for behandling for ditt tilfelle.

•  Påfør DMSO løsning til det berørte området så snart du begynner å oppleve et utbrudd.

•  Fortsett å bruke aktuell løsning en gang om dagen i 3 dager.

Stopp å bruke løsningen på det berørte området etter de tre dagene er opp. Det er lurt å vente en måned før du bruker den på huden din igjen.

Bruk DMSO løsning for tre dager hver måned for ikke mer enn fem måneder, ifølge produsenten, følger samme søknadsprosessen. Vanligvis vil du bruke løsningen for bare 3 dager til 3 sammenhengende måneder.

Hint

  • DMSO er ikke anbefalt behandling for herpes eller en herpes utbrudd. Bruk av DMSO kan forårsake rødhet, utslett, brennende, stikkende, kvalme og en stygg lukt.