Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere vektøkning etter gastrisk bypass kirurgi

Hvordan man skal håndtere vektøkning etter gastrisk bypass kirurgi


Vektøkning etter gastrisk bypass kirurgi er en følelsesmessig og fysisk tilbakeslag, men det trenger ikke å være slutten av verden. Å få støtte og hjelp kreative måter å fornye forpliktelsen til å miste vekt kan med hell få deg tilbake på sporet til å miste pounds.

Hvordan man skal håndtere vektøkning etter gastrisk bypass kirurgi

Analysere og identifisere hva som utløser vektøkning. Vekttap kirurgi er bare første skritt i å få kontroll over vekten. Vektøkning etter gastrisk bypass kirurgi er ofte utløst av faktorer som bidro til den opprinnelige vektøkning.

Få støtte. Støtte kan bli funnet på vekttap støtte grupper, gastric bypass støtte grupper, nettfora, one-on-one rådgivning eller gjennom peer støtte fra andre gastrisk bypass pasienter.

•  Ta kontakt med gastrisk bypass kirurgi sentrum og spørre om hjelp. De fleste kirurgi sentre er bemannet med personell som kan gi hjelp og veiledning med vektøkning etter operasjonen.

Gjennomføre en vekt-tap plan for å takle vektøkning. Planen skal omfatte regelmessig mosjon, sunn mat valg å følge gastric bypass operasjon retningslinjer og pågående støtte.

Utarbeide et system for å gjenkjenne vektøkning triggere og en plan for å håndtere de triggere når de oppstår. Å ha en plan på plass med alternativ atferd og tiltak å velge mellom kan bidra til å redusere eller eliminere overdreven spising som fører til vektøkning.

Opprettholde håp og utholdenhet. Dens sies at det tar 21 dager å lage en ny vane og tusen dager å mestre det. Ta det en dag av gangen.

Hint

  • Finn et vekttap kompis til å slå seg sammen med. Studier viser at det er mindre sannsynlig å oppleve vektøkning etter gastrisk bypass kirurgi pasienter med en sterk støtte system.