Digidexo.com

Hvordan kan jeg DETOX Fra Suboxone naturlig?

Sparker et opiat vane --- enten heroin eller reseptbelagte smertestillende --- er ikke en enkel ting å gjøre. Suboxone er et opiat som er den siste i en serie av "step down" narkotika i kampen mot opiatavhengighet. Selv om Suboxone har sine egne vanedannende kvaliteter, er det ansett som den minst vanedannende --- og har færrest abstinenssymptomer --- alle opiat-baserte legemidler. I denne siste fasen av kampen mot avhengighet, kan du avgifte fra Suboxone ved å redusere doser og styrkende kroppens systemer.

Suboxone i et nøtteskall

Den viktigste ingrediensen i Suboxone er buprenorfin, et opioid agonist. Suboxone kommer i 2mg og 8 mg tabletter eller kan tas under tungen. Suboxone inneholder også nalaxone, som blokkerer de behagelige effektene av metadon, heroin og morfin. En person kan ikke få "høy" på Suboxone, så det er mindre sannsynlighet for at han vil prøve å injisere eller "sniffer" den.

Lavere doser av Suboxone

Hvis du har vært å ta Suboxone for en lengre periode, og har nå sluttet å bruke heroin og metadon, og legen din kan begynne å senke dosen av Suboxone. Men selv om du har fått ned til 1 mg per dag av Suboxone, eliminere den helt er et vanskelig punkt for noen opiat rusavhengig.

Det er noen stoffer som klonidin som kan bidra til å redusere abstinenssymptomer; Men er det noen bivirkninger til klonidin som tørr munn, forstoppelse og tretthet. Og mens det er ingen kjente naturlige måter for å avgifte fra et opiat avhengighet, er det mange naturlige måter å lindre abstinenssymptomene.

Naturligvis Reduser Suboxone Abstinenssymptomer

Etter din lege har senket din Suboxonedosen nok til å endelig slutte å ta medisinen helt, må du møte de endelige abstinenssymptomer, som kan vare alt fra fire til syv dager.

Symptomene på opiatavvenning skyldes lave endorfiner (smertestillende i kroppen) forårsaket av langvarig bruk av opiater.

Trening er en stor våpen mot suboxone tilbaketrekning, som fysisk aktivitet løfter dine endorfin nivåer. Walk for en halv til én kilometer på morgenen, og gjenta en gang i ettermiddag eller kveld. På grunn av effekten av opiater på kroppen din, kan du være for svak til å gjøre mye mer enn det.

Svette gjennom trening eller en badstue kan bidra til å fjerne noen av giftstoffer i kroppen og bør kutte ned avgiftning tid av en dag eller to. Fordi manglende evne til å sove er ett symptom på suboxone tilbaketrekning, vil trening hjelpe å bære kroppen din ut slik at du kan sove.

Noen matvarer å spise mens du går gjennom uttaks inkluderer spise bananer og andre kalium-rik mat for å fylle dette mineralet utarmet av fra diaré og rastløse ben syndrom. Drikker mye fruktjuice og vann gjennom hver dag for tilbaketrekning.

Gjennom din avgiftning, ta L-tyrosin (500mg) tabletter opp til 2000mg og skalere opp eller ned etter behov. Denne aminosyren skal hjelpe deg å få flytte i morgen ved å gi deg en bølge av energi og øke naturlige hjernen kjemikalier som kan forbedre humøret. Ta en vitamin B-12 supplement sammen med L-tyrosin til å forbedre absorpsjonen, og omfatter en multivitamin hver dag.