Digidexo.com

Hva er behandlinger for alkohol Detox?

Hvis en alkoholiker bestemmer seg for å søke behandling, må han gå gjennom en 24 til 36-timers detox for å fjerne giftige kjemikalier fra kroppen. Under avgiftning, vil kroppen gå gjennom ulike alkohol trekke symptomer som svetting, søvnløshet, kvalme, oppkast, agitasjon eller angst, kramper, eller hallusinasjoner. Når alkohol ikke er fjernet fra kroppen, produserer det cravings.

Behandlinger

Flere behandlinger for avgiftning legemet er tilgjengelig. Detox er anbefalt under oppsyn av en medisinsk innretning der pasienten kan få den støtten han trenger for å komme seg helt fra avhengighet. Begge innleggelse og polikliniske programmer er alternativer. Pasienten kan behandles med medisiner, vitaminterapi, urtemedisin og sosial støtte.

Medisiner

Mer enn 150 medikamenter er gjort tilgjengelige for behandling av alkoholabstinenssymptomer. Beroligende midler, som for eksempel Valium eller Diazepam, kan gi lindring fra alkohol abstinenssymptomene. Andre typer medisiner som brukes til å behandle tilbaketrekning er andrenergic meds, antiseizure meds og antipsykotiske medisiner. Beta-blokkere kan også brukes til å behandle symptomer på abstinens.

Vitamin Terapi

Alkoholikere er ofte mangelfull i mange vitaminer og mineraler. Vitaminer kan hjelpe i prosessen med avgiftning. De vanligste vitaminer som hjelper leveren i detoxing kroppen er CoQ10, alpha-lipoic syre, lecithin, vitamin B-kompleks, B12 og kolin. Mat rik på vitamin E, sink og selen er også anbefalt.

Herbal rettsmidler

Herbal behandlinger vil også bidra til å lindre noen alkohol abstinenssymptomer. Disse vil også bidra til å gjenoppbygge og reparere leveren. Fordelaktig urte kosttilskudd brukes for behandling er løvetann, melk tistel, linfrø, burdock rot og tumeric.

Sosial støtte

Sosial støtte kan være en viktig del av en alkoholiker behandling. Innleggelse programmene gir typer sosial støtte og oppmuntring under detox og gjenvinning, slik som individuell terapi og gruppeterapi. Programmer som AA og NA er også tilgjengelig for en poliklinisk å motta støtte fra jevnaldrende.