Digidexo.com

Naturopathy Informasjon

Naturmedisin lærer at sykdommen er forårsaket av opphopning av "sykelig saken" i kroppen. Også kalt natur kur, naturterapi fokuserer på fjerning av blokkeringer som hindrer kroppen fra å helbrede seg selv gjennom naturlig måte som gjørme, magneter og vann.

Origin

Skapt av Dr. John Scheel i 1895, begynte naturmedisin i Tyskland med innføringen av det som er kjent som "vann kur." Popularisert av en bonde som heter Vincent Priessnitz, har vannet kur blitt en av de primære metodene som brukes i naturmedisin.

Prinsipper for Naturmedisin

Naturopathic leger er pålagt å følge seks grunnleggende prinsipper ved behandling av pasienter.

Do No Harm: Behandlingen bør fjerne årsaken til symptomene og ikke bare undertrykke symptomene.

Fremme Healing Power of Nature: Rollen til naturopathic lege er å lette kroppens naturlige evne til å helbrede seg selv ved hjelp av naturlige metoder for å fjerne hindringer som hindrer kroppen fra å utvinne.

Identifisere og behandle årsaken: Den naturopathic lege må finne årsaken til symptomet ved å evaluere den fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige tilstanden til pasienten.

Helbrede hele mennesket: Alle områder av trivsel og helse bør tas opp, ikke bare fokusere på ett område.

Lege som et Lærer: Den naturopathic lege skal opplyse pasienten og oppmuntre ham til å bli ansvarlig for sin egen helse.

Forebygging er den beste kur: Det bør etableres på å bygge helse i stedet for bekjempelse av sykdom.

Water Therapy Method

Rent vann brukes til å rense giftstoffer fra kroppen og sinnet i naturopathy. Enkle å utføre, involverer vann terapi begynner hver dag ved å drikke en liter vann på tom mage. Ingenting bør spises før etter en time har gått, og ingen alkohol skal konsumeres natten før. De beste resultater kan oppnås ved å følge denne rutinen i tre måneder. Vann terapi kan brukes til å behandle hyppig hodepine, leddsmerter, depresjon, nyre plager, forstoppelse, mørke ringer under øynene og akne. Men som alle har forskjellige behov, er det best å utføre vannterapi under tilsyn av en naturopathic lege.

Magnet Therapy Method

Magneter blir ofte brukt til å lindre smerter i naturmedisin. Varierende fysiske stillinger er kombinert med varierende styrker magnet for å behandle forskjellige områder av kroppen. Det er to teorier som forklarer hvordan magneter virker på kroppen. Den første teori er at magnetene drepe smerte ved å stimulere nerver når de er plassert på huden. Den andre teori er at magnetene virker ved å øke strømmen av blod og oksygen til området, som produserer varme og fremskynder helbredelse.

Mud Therapy Method

Mud antas å oppdatere og forynge hele kroppen ved å styrke vital energi og styrke. En slampakken er laget ved å kombinere leire som ble ekstrahert dypt i jorden med varmt vann. Slammet blir deretter avkjølt og spredd på strimler, som er viklet rundt legemet og fjernet etter 10 til 30 minutter. Tar et gytjebad antas å fjerne urenheter og bedrer blodsirkulasjonen.