Digidexo.com

Hva er årsakene til Morning gass smerter?

Hva er årsakene til Morning gass smerter?


Passerer gass kan være ydmykende hvis det skjer på feil tidspunkt, men det er en naturlig del av livet. Når du ikke passere gass så ofte som kroppen din trenger for å, kan du ende opp som lider av kroniske gass smerter. Dersom du elsker å våkne opp om morgenen med skarpe, skyting gass smerter og overflødig oppblåsthet, må du se på den underliggende årsaken til din overflødig gass hvis du ønsker å forbedre din fordøyelsen helse.

Laktoseintoleranse

Hvis du finner deg selv lider av gass smerter om morgenen etter å spise og drikke ting som melk eller makaroni og ost og iskrem på kvelden, kan du være laktose-intolerant. Folk som er laktoseintolerante kan ikke produsere nok av enzymet trengs for å fordøye mat som inneholder melkeprodukter. Hvis du mistenker at du er laktoseintolerante, bør du begynne å unngå melkeprodukter og se om morgenen gass smertene begynner å avta. Du bør også gjøre en avtale med en lege som kan gi deg en fast diagnose. Det er også noen over-the-counter medisiner tilgjengelig som kan hjelpe deg til å nyte meieri-rik mat i moderate mengder.

Graviditet

De fleste forbinder morgenkvalme med oppkast, men gravide kvinner kan også lider av morgenkvalme som inkluderer gass smerter i magen. Fordi du vil gå gjennom mange hormon forandringer under svangerskapet, kan du begynne å produsere mye mer gass selv om du ikke var utsatt for mye gass før svangerskapet. Det er også viktig å huske på at babyen din legger press på mange av dine vitale organer, som kan gjøre deg mer utsatt for gass og oppblåsthet. Hvis du er ekstremt opptatt av, det er ingen skade i å nevne morgen gass til legen din, men mest sannsynlig vil du finne ut at det er bare en lite flatterende, men normal del av å være gravid.

Forstoppelse og Laxatives

Bruk av avføringsmidler for å kurere forstoppelse er en Catch-22. Selv om det er en populær praksis, vil avføringsmidler føre til at du lider av flere gass smerter som de gjør jobben sin. Hvis du tar avføringsmidler om natten, er det ikke uvanlig å lide av gass smerter i midten av natten eller når du våkner opp om morgenen. Det er viktig å begrense bruken av avføringsmidler og i stedet for å spise en sunnere kosthold rikt på grønnsaker og fiber å kurere forstoppelse.

Crohns sykdom

Hvis du synes å være konstant lider morgen gass smerter uansett hva rettsmidler du prøver å avlaste dette symptomet, er det mulig at du kan være lider av en kronisk sykdom. Hvis gass smerter er ledsaget av diaré og kvalme, er det viktig å gjøre en avtale med en spesialist for å bli sjekket for Crohns sykdom. Crohns sykdom er en kronisk inflammatorisk tarm problemet. Selv om det foreløpig ingen kur for denne tilstanden, kan legen din hjelpe deg med å administrere dine symptomer.