Digidexo.com

Hvordan øke Vannforbruk hvis du hater vann

Hvordan øke Vannforbruk hvis du hater vann


Kroppene våre er omtrent 66 prosent vann, og vi eliminere nesten 3 qt. vann om dagen gjennom svette, svette, urinering og avføring. Vi trenger ca åtte kopper vann hver dag, men vann er til stede i mange matvarer og drikkevarer. Kronisk, mild dehydrering kan føre til en økning i kroppstemperatur, magesår, leddsmerter, dårlig konsentrasjon, astma og allergi, med bare tre prosent tap av kroppsvæske. Vann er også umiddelbart assimilert, mens våre nyrer og lever, har til å separere vann fra matvarer og drikker. Får åtte kopper vann om dagen kan gjøres selv om du ikke liker det vanlig.

Hvordan øke Vannforbruk hvis du hater vann

Legg noen smak

Jazz opp vann med smak eller kullsyre. Usøtet, er smakstilsatt vann med kullsyre hydra, forfriskende, billig og et bedre valg enn brus, noe som kan rane kroppen av mineraler samtidig som det gir kalorier uten næringsstoffer. Legg en klemme av sitron, lime eller appelsin til et glass med vanlig eller vann med kullsyre. Du kan også kjøpe glitrende vann tilsatt smak, for eksempel sitrus eller kirsebær, men velger farvann uten sukker, kunstige smaker eller farger. Iste også passer regningen.

drikke melk, frukt eller grønnsaksjuice. Disse drikker gi vann, vitaminer og mineraler. Fortynne juice med vanlig eller sprudlevann for å øke vanninntaket og redusere sukker. Prøv noen eksotiske juice som granateple, mango eller papaya. Hvis du har en juicer, lage din egen gulrot eller fruktsaft. Unn deg fersk presset appelsin eller grapefruktjuice med frokost. Lage smoothies med frukt og yoghurt.

Spis mer hele frukter og grønnsaker, som er mest vann. Vi får ca 1 qt. av vann en dag fra mat, og våre kropper gjøre ca 10 oz. fra mat, som etterlater bare om om fire kopper venstre for å komme fra væsker. Snack på epler og gulrøtter for å øke inntaket av vann, fiber og vitaminer.

Gå lett på alkohol. Det er den eneste felles drikk som fører til en netto tap av væske. En studie 2000 av Center for Human Nutrition i Omaha, Nebraska, funnet ut at det er ingen signifikant forskjell mellom koffeinholdige og ikke-koffeinholdige drikker 'effekt på dehydrering hos friske mennesker. Koffein kan hemme næringsopptak, så begrense koffeinholdige kaffe til en eller to kopper om dagen, og prøver urtete, grønn te eller varmt vann med sitron og ingefær.

Mosjon og varme dager bety økt svette, så pass på å justere væskeinntak tilsvarende. Fyll sports flaske med vann med en klemme av kalk eller sterkt utvannet fruktjuice. Sportsdrikker inneholder ofte sukker, kunstige smakstilsetninger og farger, så velger mer naturlige valg.

Hint

  • Mild dehydrering kan føre til forstoppelse, tretthet, hodepine og mental forvirring. Urin bør være lys gul, eller fargen på lemonade. Vann er nødvendig for å spyle nyrene, som et smøremiddel, som en bærer for oppløste mineraler, og som en temperaturregulator. Hvis du opplever noen uvanlige symptomer som ikke går bort med å øke væskeinntaket, bør du oppsøke lege.