Digidexo.com

Hollywood Diet Plan

The Hollywood Diet hevder brukerne kan miste fem til 15 pounds i 48 timer. Mens dette har vist seg å være sant, spørsmål om kosthold langsiktige (eller selv kortsiktige) fordeler og samlede suksess gjenstår.

Slik fungerer det

Tilhengere av Hollywood Diet må avstå fra å spise fast føde. De er heller ikke lov å drikke alkohol eller koffein, eller røyk. I stedet deres ensom kilde til kalorier kommer fra et "spesielt formulert" Miracle Juice drikk som sies å ha 100 prosent av de daglige næringsstoffene kroppen din trenger. Saften drikke kjøpt av folk på Hollywood Diet gir bare 500 kalorier om dagen, noe som er godt kort av de 1500 til 2000 kalorier den gjennomsnittlige frisk person forbruker. Så det er ingen overraskelse Kosten ofte føler meg veldig sulten i løpet av 48-timers periode hvor Hollywood Diet er ment å vare.

Tungtveiende Issue

Mens disipler av Hollywood Diet har rapportert raskt vekttap, har eksperter sier planen er tilsvarende faste, og at mesteparten av vekten som kommer av er en kombinasjon av vann og giftstoffer, og ikke usunt fett. På pluss-siden, mange leger er enige med ideen om at en once-in-a-great-mens rask er ikke en dårlig idé.

Kostnader

Hollywood Diet Miracle Juice er tilgjengelig i 16- og 32-ounce flasker. Kostnadene varierer avhengig av hvor mye juice du ønsker å kjøpe: En fire-pakning med 32-ounce flasker koster $ 79,80, mens en to-komponent er $ 39 og en six-pack $ 119,70. Enkelt 32-ounce flasker er tilgjengelig for $ 19.95 per stykk. Som for 16-ounce flasker, prisene er som følger: $ 51,80 for en fire-pack; $ 77,70 for en six-pack; $ 144,95 for en 12-pack; og $ 199,95 for en 12-pack. Også enkelt 16-ounce flasker er tilgjengelig for $ 12.95 hver. (Prisene gjelder fra august 2009)

Sunnere alternativ

En annen diett som er voksende i popularitet blant kjendiser (det er ingen bevis Hollywood Diet faktisk brukes av alle i Hollywood), anses å være betydelig sunnere og billigere enn juice drikke, og du kan få det på din lokale dagligvare historie. Den består av fire appelsiner om dagen, ubegrenset (og ukokt) grønne grønnsaker, og en 10-unse servering av protein om dagen - samt seks til åtte 8-oz. glass vann. Brukere av denne dietten er også lov til å legge smak til sine matvarer med krydder og magre dressinger. Selv om denne ikke navngitte dietten tar ca en uke å legge merke til den type vekttap Hollywood Diet lover i to dager, blir vekten sies å bo utenfor lenger, forutsatt at tilhengere av planen fortsette å ta sunne valg.