Digidexo.com

Slik behandler diabetes med et vegetarisk kosthold

Slik behandler diabetes med et vegetarisk kosthold


Å leve med diabetes betyr å leve et konstant overvåket liv, og avhengig av når man får en diagnose, kan diabetes være vanskelig å håndtere. Selv om mange opplever problemer når det gjelder å styre blodsukkernivået, vedta et kosthold rikt på grønnsaker hjelper diabetikere får nærmere å vinne denne kampen.

Slik behandler diabetes med et vegetarisk kosthold

møte med en ernæringsfysiolog som spesialiserer seg på måltid planer for diabetikere. For eksempel, diabetes Centers of America har klinikker over hele Texas som fokuserer på behandling av personer med diabetes eller pre-diabetes i form av ledelse og forebygging.

Bestem hvilket nivå av vegetarianer du ønsker å bli. For noen, spiser det meste grønnsaker er en enkel steg, men for andre å spise det meste vegetarisk kosthold må være en gradvis progresjon. Konsultasjon med en profesjonell hjelper deg å avgjøre om å være en pescatarian, spise fisk, men ingen andre kjøtt, eller en vegan, ingen animalske produkter i det hele tatt inkludert meieri, er best for ditt nivå av diabetes.

innlemme den nye vegetarisk kosthold inn i livet ditt på en gradvis hastighet slik at kroppen justerer seg til hvordan den behandler maten. Vegetarisk kosthold fordeler en diabetiker hvis det eliminerer animalske produkter høy i kalorier og mettet fett og fokuserer på grønnsaker, hele korn, bønner og frukt i stedet. Noen studier viser at løselig fiber, spesielt løk, brokkoli, grapefrukt, aprikos, bønner, mais, ferske erter og squash og hjelper både type I og type II diabetikere kontrollere blodsukkernivået.

Forbered grønnsaker og frukt på forhånd så det er lett for deg å følge ditt måltid plan. Kjøp frosne grønnsaker som er enkel å tilberede raskt eller lage en stor salat du kan spise deler av to til tre dager. Selv legger grønnsaker til måltider som sandwicher eller omeletter. Gjøre noen undersøkelser på vegetarisk og vegan menyer og oppskrifter. Lag en tidsplan og måltid plan for å sørge for at du spiser vegetarisk diett mat på daglig basis.

Hint

  • Spis frukt eller rotgrønnsaker som poteter med andre komplekse fiber som nøtter for å holde blodsukkernivået stiger for raskt etter å ha spist.