Digidexo.com

Hva er Biafine?

Biafine er en aktuell non-steroide medisiner tilgjengelig i USA for behandling av brannskader, sår og irritasjoner. De kliniske fordelene ved Biafine å stimulere alle faser av sårtilheling har blitt studert i USA før US Food and Drug Administration godkjennelse i 2006, og disse fordelene underst arv av produktets bruk i Frankrike i over 25 år. Biafine inneholder ikke-giftige ingredienser i en urte base og dens bruk inkluderer sårbehandling, supplement til strålebehandling, brannbandasjer, etter behandling for kosmetisk og plastisk kirurgi og dermatologi behandlinger (for eksempel solbrenthet).

Betydning

Biafine er produsert av Laboratoire Medix i Frankrike og distribuert av Ortho Dermatology (OrthoNeutrogena) i USA som en resept aktuell for sår og brannsår. Biafine har vært brukt i Frankrike i mer enn 25 år, og den inneholder ikke-giftige og urte ingredienser. Det ble godkjent i 2006 for reseptbelagte bruk i USA. Biafine fukter huden vev, legge vann til helbredelse vev, mykgjørende arr, fremme kroppens antibakteriell aktivitet og redusere forurensning. Det er trygt å bruke Biafine daglig, så når du skifter bandasje.

Funksjon

Biafine er en aktuell, vannbasert emulsjon som penetrerer huden til hydrat det underliggende vevet. Formuleringen er en mykgjørende, noe som myker arrete og dødt overfladisk vev ved penetrasjon og hydrering, for å fremme helbredelse. Biafine forbedrer autolytisk debridement, som er kroppens mekanisme for å fjerne dødt vev som en del av helbredelsesprosessen ved å styrke makrofag rekruttering til sårstedet. En fuktig bandasje og økt makrofag rekruttering for naturlig healing redusere behovet for å fjerne døde og arrete vev kirurgisk. Som en emulsjon, gir Biafine også en barriere som ligner på hydrogelene som beskytter sår mot ytterligere bakteriell forurensning.

Godkjente Indikasjoner

Biafine brukes til å behandle brannskader, hudirritasjoner, overfladiske sår og tørrhet. Dens popularitet i utlandet har vært for sine fuktighetsgivende egenskaper og effektivitet på solbrent hud og skraper. Kliniske studier ble utført i USA for brannskader, sårheling og stråling.

Ifølge Biafine pakningsvedlegget, FDA har godkjent Biafine for bruk i full tykkelse sår, trykksår og sår i huden (inkluderer lavere leggsår), overflatiske sår, første- og annengrads brannsår, solbrenthet, dermal donor og graft site management , stråling dermatitt og mindre skrubbsår.

Søknad

Sår og brenne ledelse innebærer metoder for å forbedre vev gjenfødelse, og for å minimere smitte under healing prosessen. Siden autolytisk debridement er den foretrukne metode for å fjerne døde og arrete vev, er fuktige bandasjer som trengs og må skiftes daglig. Biafine er rikelig påført huden, og dekket med en bandasje, for eksempel gas. Bandasjen skiftes hver 24. time, med reapplication av Biafine.

Effekter

Mens Biafine er en emulsjon, er det non-comedogenic fordi det stimulerer vev debridement, fuktighet og regenerering. Det fremmer antibakteriell aktivitet. Initial anvendelse kan frembringe en svak prikking fra den gjennomtrengende egenskaper av formuleringen. Biafine har blitt undersøkt i kliniske studier for bruk etter plastisk og kosmetisk kirurgi.

Kontraindikasjoner og advarsler

Biafine er til utvortes bruk, og skal ikke brukes på blødende sår og utslett (spesielt de som er forårsaket av en allergisk reaksjon). Alle sår, brannsår og irritasjoner bør rengjøres før påføring og bandasjering. Biafine er en reseptbelagte medisiner og bør brukes som anvist av helsepersonell, særlig når den brukes som et tillegg til strålebehandling og dermal grafts. Biafine inneholder ingen solkrem, fordi den er påført etter langvarig soleksponering.