Digidexo.com

Balansere Problemer Etter Serial Casting i CP barn

Et vanlig symptom på cerebral parese (CP), en nevrologisk lidelse som påvirker kroppens bevegelser og muskelkoordinasjon, er muskel tetthet. Det finnes ingen kur for CP, men det er mange behandlingsmetoder. Serie støping er en slik CP behandlingsmetoden.

Serie Casting

I serie casting, vil en medisinsk faglig kastet en pasients joint som ikke har godt utvalg av bevegelse. Skuespillerne er vanligvis endret på en ukentlig basis. Målet med seriestøpe er å øke leddets fleksibilitet.

Side Effects

Som følge av serie støping, kan balanse problemer oppstå. Balanse problemene er forårsaket av barnets manglende evne til å kontrollere sin nye bevegelsesområdet.

Innlegg Casting Justere

Orthotics, for eksempel bukseseler og splinter, kan anbefales for å bekjempe mulige balanse problemer. De orthotics bidra til å gi barn med CP mer stabilitet.

Målsetting

En terapeut bør jobbe med deg og barnet ditt i å sette et mål for hvor mye mer fleksibilitet du vil ønske å oppnå. Terapeuter bør være i stand til å utlede hvor mye endring barnet vil være i stand til å håndtere uten å ha balanseproblemer.

Betraktninger

Serie casting er oftest gjort for barn med CP. Ungdom med CP er mer utsatt for balanse problemer fordi en ungdom har mer vekt å balansere når støpingen er gjort.