Digidexo.com

Naturlige kosttilskudd for alvorlige perimenopausal symptomer

Perimenopause er begynnelsen stadium av overgangsalder som vanligvis oppstår om lag 10 til 15 år før menstruasjonssyklusen avsluttes permanent. Symptomer på perimenopause inkluderer redusert seksuell lyst, hetetokter, nattesvette, hodepine, søvnproblemer, vektøkning, håravfall og uregelmessige perioder. Den konvensjonelle medisinsk behandling for disse symptomene er hormonbehandling (HRT), men dette kan også bringe sine egne urovekkende bivirkninger. Hvis effekten av HRT er en bekymring, kan du se til naturlig kosttilskudd for lettelse.

Dong Quai

Dong Quai er en vanlig brukt urt i både kinesisk matlaging og medisin. Den inneholder vitamin B12, A og E, så vel som fytoøstrogener, som er fytokjemikalier som bindes til østrogenreseptorer i kroppen, etterligne østrogen i kroppen. Dette forklarer hvorfor det kan bidra til å avlaste perimenopause symptomer assosiert med redusert østrogennivå, som hetetokter, humørsvingninger og vaginal tørrhet. Dong quai rot kan dyppes i varmt vann for å lage en te, eller det kan kjøpes i tillegg form.

Maca Root

Maca rot er en reddik-aktig plante innfødt til Sør-Amerika. Det er nyttig for å lindre plagsomme symptomer på overgangsalder på grunn av sin balanserende effekt på hormonnivået i kroppen. Maca rot er nyttig for å lindre slike symptomer som bentap, vaginal tørrhet, hetetokter og nedsatt seksuell lyst. Du kan kjøpe Maca rot i form av et supplement, eller du kan lage en te ved å dyppe roten i varmt vann.

Svart cohosh

Klaseormedrue er en plante innfødt til Nord-Amerika som i likhet med dong quai, inneholder fytoøstrogener. Blant sine fordeler for perimenopausal kvinnen er kroppstemperatur regulering, angst lettelse, depresjon lettelse og økning av naturlige kvinnelige smøring. Klaseormedrue kosttilskudd er tilgjengelig for kjøp, og mange kan bli tatt opp til to ganger om dagen i opptil seks måneder. Bivirkninger kommer med denne urte supplement, inkludert forhøyede leverenzymer, hodepine og magesyke.

Soy

Soya har allerede en rekke helsemessige fordeler, og er spesielt nyttig for å holde perimenopause symptomene i sjakk. Det er spesielt effektiv på å redusere alvorlighetsgraden av hetetokter og nattesvette. De andre fordelene omfatter bedre hjerte helse, redusere bentap og regulere insulinnivået i kroppen. Det beste med soya er at det er relativt enkelt å legge til ditt daglige kosthold, enten ved å drikke soyamelk, matlaging med tofu eller snacking på stekt soynuts hele dagen.