Digidexo.com

Hvordan Cure Ditt Insomnia

Hvordan Cure Ditt Insomnia


Vi har alle trukket all-nighters, og du vet hvor ille du føler deg etter stapper for at avsluttende eksamen. Men forestill deg hvordan du ville føle hvis hele livet besto av en all-nighter etter hverandre. . . alltid. Hvis du føler deg som en stein i stedet for å sove som en, kan du være blant de 40 til 50 prosent av amerikanerne som klager over sporadiske anfall med søvnløshet. Faktisk, hvert år, så mange som 10 millioner amerikanere oppsøke lege for å få hjelp med sine søvnforstyrrelser. Sant nok, Leonardo da Vinci, Winston Churchill og Florence Nightingale bare sov fire timer i natt, men de var tydeligvis freaks av naturen. Mens den nødvendige mengden av søvn varierer fra person til person, de fleste av oss vanlige dødelige trenger mellom syv og ni timer i natt.

Søvnløshet kan ha alvorlige konsekvenser, inkludert:

Gjør oss føler elendig og sløv

Gjør oss humørsyk

Senking vår tenkning hastighet og produktivitet

Svekke immunsystemet, noe som gjør oss mer utsatt for virus

Å være en viktig faktor i 200.000 bilulykker hvert år; koster økonomien milliarder av dollar for arbeidsplassen fravær; spille en rolle i industrielle katastrofer som Exxon Valdez og Three Mile Island atomanlegg ulykke.

Det er viktig å ta skritt for å hindre søvnløshet. Heldigvis kan noen svært enkle endringer i livsstil kan hjelpe deg å få bedre rest.accident.

1 2 3 4 5

Bruksanvisning

Gi ditt problem

"Insomnia" beskriver noen av episodene av oppfriskende søvn, problemer med innsovning, hyppige oppvåkninger, eller våkne opp for tidlig på morgenen. Kvinner og eldre er mest utsatt.

For å overvinne søvnløshet, er ditt første trekk å klassifisere den typen du er battling, fordi hver type gir unike utfordringer og krever ulik behandling.

Forbigående søvnløshet er en forstyrrelse i søvnmønster som varer bare for et par netter. I et slikt tilfelle, har du en kort innkjørings med jetlag, spenning, stress, sykdom eller en endring i søvn tidsplan.

Her er den gode nyheten: De med forbigående søvnløshet snart tilbake til det normale, og sovepiller lette løpet av problemet. Selv ikke bidrar til langsiktig bruk, på kort sikt, sovetabletter gi lindring uten frykt for avhengighet eller et gradvis tap av deres effektivitet.

Kortsiktig søvnløshet er litt mer alvorlig, fordi det vedvarer i ca to til tre uker. Medvirkende faktorer inkluderer et jobbskifte, skilsmisse, alvorlig sykdom, økonomiske problemer eller død av en nær venn eller slektning.

Kronisk søvnløshet er rarest og mest alvorlige typen, med episoder som varer lenger enn noen få uker. Til tross for dette, lider 10 til 15 prosent av befolkningen i USA fra den.

For å bekjempe kronisk søvnløshet, må du først utelukke muligheten for at det er et symptom på en annen underliggende helseproblem. Se en lege for å sikre at slike forhold som hjertesykdom, diabetes, epilepsi, graviditet, overgangsalder eller leddgikt er ikke ansvarlig for søvnmangel. I tillegg kan medisiner foreskrevet for visse helsemessige forhold, for eksempel høyt blodtrykk eller astma, påvirke søvnen.

Også identifisere eventuelle psykiske faktorer som står i veien for din skjønnhet hvile. Hvis du føler deg trist, verdiløs eller suicidal, kan du være deprimert. Faktisk en av de fremste symptomer på depresjon er manglende evne til å gå tilbake til å sove etter å ha våknet opp for tidlig. Ved å behandle psykiske forhold, kan du ofte lindre den sovende problem som er bare en manifestasjon av et større problem.

Neste: Endre din diett og treningsprogram

1 2 3 4 5