Digidexo.com

Psoriasis Negl Behandling

Psoriasis Negl Behandling


Hvis du noen gang har ledd av de gamle TV-reklame jamret "heartbreak av psoriasis," du har aldri kjent noen som led med sykdommen. Denne kronisk sykdom i immunsystemet fører tykke skjellende flekker i huden og kan være forbundet med livstruende tilstander, for eksempel hjertesykdom. Ifølge en oktober studie fra 2006 i Journal of American Medical Association, psoriasispasienter har økt risiko for hjerteinfarkt. National Institutes of Health anslår at opp til 7,5 millioner amerikanere har psoriasis, og opptil 50 prosent av disse menneskene opplever endringer i sine negler og / eller tånegler.

Identifikasjon

Psoriasis lider kan oppleve fordypninger i neglen, endringer i form av spiker, misfarging av neglen eller avløsning av neglen fra neglesengen.

Betraktninger

Psoriasis forstyrrer dannelsen av neglen, noe som gjør det vanskelig å behandle.

Injeksjoner

Steroid injeksjoner i negl har vist seg effektive i noen, men ikke alle, tilfeller. Disse injeksjoner kan være smertefullt, og resultatene kan bare være midlertidig.

Aktuelt

Aktuelle programmer med kortikosteroider, tazarotene (merkenavn Tazorac) og Calcipotriene (merkenavn Dovonex) har gitt lindring, og i noen tilfeller har resultert i remisjon.

Lysbehandling

Fototerapi med UVA-lys, i forbindelse med psoralen, kan anvendes for å gi lindring.