Digidexo.com

An All-Natural Diet Plan

An All-Natural Diet Plan


Å spise alle naturlige matvarer kan være tøffere enn du tror. Mange produkter har kjemiske tilsetningsstoffer eller unaturlige konserveringsmidler, selv noen av frukt og grønnsaker vi kjøper. Å spise en helt naturlig kosthold, må du lese etiketter, gjør forskning og være ærlig om hva som er i maten du spiser. Se en lege før du prøver en drastisk ny diett.

Frokost

Føle deg mett, vekke deg opp og å holde positivt om kostholdet ditt når det er tid for frokost. Den beste frokosten mat å spise er fersk økologisk frukt. Det er helt naturlig, vil det ikke pigg blodsukkeret ditt som en sukkerholdig frokost ville, og det gir deg en god del av næringsstoffer og energi. Tilbring kvelden før chopping opp økologiske epler, fersken, pærer, jordbær og blåbær og gjerne gjøre deg selv en stor del. For litt variasjon, er det noen rimelige naturlige eller økologisk korn på markedet tilgjengelig på økologisk mat butikker. En porsjon kornblanding med en håndfull rå mandler og en scoop av organisk, kan nonfat yoghurt føle deg full og energisk. Hvis du er en kjøtt og egg lover i morgen, kan du få helt naturlig farm-dyrket kjøtt og egg, men det anbefales at du spiser små porsjoner. For mye kjøtt kan gjøre deg sliten som kroppen din expends mer energi på å bryte ned protein.

Lunsj

Prøv en helt naturlig sandwich og salat til lunsj. Det er mange helt naturlige brød i butikken som erstatter søtstoffer som høy-fruktose mais sirup med naturlig stokk eller brunt sukker. Du kan også finne farm-vokst kalkun og økologisk ost, eller organisk peanøttsmør og syltetøy å sette mellom brødskivene. Salaten kan bli mye moro, som nesten alle grønnsaker er økologisk. Start med en base av økologisk salat og legge mye av gulrøtter, tomater, rødbeter, løk og brokkoli eller andre grønnsaker du liker. Erstatte en tynt lag med eple cider eddik eller sitronsaft for din gamle sukker-tunge salat dressing. Hvis du fortsatt føler behov for mer smakfull dressing, det er flere organiske dressinger som kan tilfredsstille din craving. Hvis en sandwich ikke er din greie, kan du gjerne ha en fersk plate av laks eller en organisk pasta salat i stedet.

Snacks

Velg blant en rekke smakfulle snacks. Snacks i en helt naturlig kosthold er viktig; de holde deg gående mot neste måltid og holde deg fra å snike ikke-naturlige matvarer i. Rå nøtter er rike på omega-3 fettsyrer, fiber og protein. Prøv en håndfull rå valnøtter, pekannøtter eller mandler med noen ubehandlet, rå honning. Helsekostbutikker har flere helt naturlige snackbarer, inkludert organisk granola barer som også kan bidra til å tilfredsstille dine krav. Hvis du ikke er ferdig med tidligere måltider, gjerne spare den siste lille delen slik at du kan bruke den som en snack senere. Denne dietten vil gjøre deg veldig sulten, så det er viktig å holde deg godt lager og matet.

Middag

Nyt en plate av biff, poteter og grønnsaker til middag hvis du velger - så lenge du sørger for biff er organisk og gress-matet, hvis du sesongen poteter med friske urter i stedet for smør, og hvis du bare lett damp grønnsakene . Organisk og gress-matet kjøtt utelater kjemiske antibiotika som er i "normal" kjøtt. Friske urter kan gjøre poteter smaker fantastisk, og de kan også inneholde vitaminer og mineraler som ikke finnes i tørket krydder. Lett dampende grønnsakene kan holde dem høyt på næringsstoffer som ville gått tapt i ekstremt kokte grønnsaker. Eksperimenter med forskjellige organiske og alle naturlige elementer for å skape en meny som vil gjøre deg nyte og fortsette denne planen for så lenge du vil.