Digidexo.com

Erytromycin Ophthalmic salve Kontra

Erytromycin Ophthalmic salve Kontra


Erythromycin oftalmisk salve, et antibiotikum av makrolid-gruppen, er tilgjengelig over disk for behandling av øyesykdommer i både mennesker og dyr. Mens bivirkninger eller kontraindikasjoner er uvanlig, er det viktig å ha for øyet tilstand først diagnostiseres ved en veterinær før å gi den til en katt eller hund. Det fungerer bare på bakterielle infeksjoner i øyet. Følg veterinæren doseringsanbefalinger og fortsette å gi den for hele perioden foreskrevet, selv om infeksjonen har ryddet. Unnlatelse av å gi den komplette doseringssyklusen kan føre til gjentakelse av infeksjonen. Det samme produkt som brukes til både human-og dyrepasienter.

Overfølsomhet

Erytromycin oftalmologiske salve bør ikke gis til noen dyr eller mennesker, som har vist en tidligere følsomhet for det. Hvis gitt til en katt som reagerer på en overfølsom måte, ringe veterinær umiddelbart.

Fungal øyeinfeksjoner

En passende diagnose av øyets tilstand er viktig fordi erytromycin oftalmisk salve virker ikke på soppinfeksjoner. Den brukes til å behandle bakterielle infeksjoner i øyet. Bruke den til å behandle soppinfeksjoner er ineffektiv og kontraindisert. En forsinkelse i riktig behandling av soppinfeksjoner kan føre til alvorlige eller varige øyeskader.

Stikking, Blurred Vision

Noen dyr og mennesker, kan oppleve stikking i øynene etter påføring av salven. Tåkesyn kan oppstå. Dette er vanligvis et midlertidig fenomen. Forholdsregler kan trenge å bli tatt hvis dyret ikke kan se så det gjør ikke vondt i seg selv.