Digidexo.com

Grunnleggende symptomer på HIV

HIV har blitt en av de mest forsket virus i medisin i dag. Men selv med all den forskningen som har blitt gjort, kan HIV fortsatt eksisterer i folk som ikke aner at de har kontrakt sykdommen.
Viruset spres gjennom utveksling av kroppsvæsker, spesielt under seksuell kontakt.

Identifikasjon

HIV er en forkortelse for humant immunsviktvirus. I de enkleste vilkårene, er HIV en infeksjon som angriper kroppens immunsystem. HIV ødelegger de hvite blodcellene i kroppen - kjent som CD4 T-celler - som kroppen trenger for å bekjempe sykdommen. HIV er ikke AIDS, men heller de første stadiene av AIDS. Det er mulig å ha HIV som ikke utvikler seg til AIDS.

Betydning

Den aller første symptomene på HIV kan ikke oppdages uten en blodprøve. Når HIV går inn i en persons kropp, kroppen begynner umiddelbart å utvikle en serie av antistoffer for å bekjempe viruset. Den blodprøven viser nærvær av disse antistoffene.

Effekter

I noen tilfeller HIV-infeksjonen ikke produserer fysiske symptomer, men disse symptomene er ofte feilaktig som en mer vanlig sykdom ved personen som lider av dem. Disse er vanligvis influensaliknende symptomer som feber, hodepine eller vondt i halsen.
Litt mer aggressiv tidlige symptomer som hovne kjertler og en merkbar rødt utslett på huden vil noen ganger føre en person til å få testet for en virusinfeksjon, og dette ville være når hiv blir oppdaget.

Betraktninger

Et annet symptom på HIV er konstant trøtthet. Det er viktig å huske at det er mulig å ha HIV i år og vet aldri det. Tendensen for HIV for å ikke vise symptomer er en viktig grunn til at det er viktig for seksuelt aktive mennesker å motta regelmessige blod arbeid gjort.

Advarsel

Selv om du er klar over at du har HIV-viruset fordi du ikke viser noen fysiske symptomer, og du ikke har hatt en blodprøve, når du er smittet med HIV er det mulig for deg å smitte andre.