Digidexo.com

Rettsmidler for Hårtap på frontallappen

Rettsmidler for Hårtap på frontallappen


Hvis du sliter med hårtap på frontallappen, kan du finne at naturlige kosttilskudd og hele matvarer kan bidra til å redusere hårtap, og i noen tilfeller, oppmuntre til ny vekst. Flere over-the-counter og reseptbelagte legemidler også finnes for dette problematisk tilstand. Hvis håret ditt tap er overdreven, kan du finne kirurgiske alternativer for å være effektive også.

Kosthold og kosttilskudd

For å bekjempe håravfall, legger kosttilskudd til kosthold og innlemme hele matvarer i måltidene dine. James F. Balch og Mark Stengler, forfatterne av "Resept for Natural Cures", anbefaler supplement biotin å gnist hårvekst i frontal regionen. Biotin kan hindre ytterligere håravfall. Finn biotin i nøtter, brun ris, havre og ølgjær. Du kan også ta en biotin supplement. Ta 2000 til 3000 mcg av biotin daglig.

I tillegg, er jern er nødvendig for riktig hårvekst. Ta en ss. av blackstrap melasse hver dag for jerntilskudd. Du vil også finne jern i grønne bladgrønnsaker, cashewnøtter, bær, fiken og purre.

Saw Palmetto kan også øke hårvekst hos menn. Historisk sett har det vært brukt til hårtap hos både menn og kvinner; viser imidlertid aktuell forskning at det fungerer best for menn. Ta 320-400 mg av så Palmetto daglig.

Medisiner

I tillegg til naturlige og ernæringsmessige rettsmidler, kan du også prøve reseptbelagte og over-the-counter medisiner for å bekjempe din frontal håravfall. For over-the-counter hjelp, prøv Rogaine. Denne behandlingen kommer i flytende eller skum skjema. Gni det inn i det berørte området to ganger daglig for å hjelpe regrow hår og hindre fremtidig tap. For resept hjelp, sier Mayo Clinic at leger noen ganger vil foreskrive Propecia å bekjempe mannlig skallethet. Denne medisinen kommer i pilleform og er tatt daglig. Dette stoffet hjelper treg hårtap og stimulere til ny vekst. Propecia bør aldri bli håndtert av kvinner, men, som det er knyttet til misdannelser hos guttefostre. Du kan også prøve kortikosteroider. Vanligvis vil en lege injisere det berørte området med kortison en gang i måneden. For mye hår tap, sier Mayo Clinic at leger vil noen ganger foreskrive et kortikosteroid pille. I tillegg til piller, kremer og injeksjoner, er en sjampo-aktig krem ​​eller salve kalt Dritho-skalp anvendt og vaskes av daglig. Selv om sjampo er vanligvis foreskrevet for alopecia, noen ganger leger vil foreskrive det for hårtap også. Resultatene kan ta så lenge som 12 uker.

Kirurgiske alternativer

Hvis du har prøvd naturpreparater og legemidler og fremdeles ikke er fornøyd med resultatene, snakke med legen din om kirurgiske alternativer for frontal håravfall. Hun kan anbefale hårtransplantasjon. Under en hårtransplantasjon, tar en kosmetisk kirurg eller hudlege hår fra baksiden av hodebunnen og implantater dem i det berørte frontal området. The Mayo Clinic sier at flere behandlinger kan være nødvendig. Skalp reduksjon - en annen kirurgisk alternativ - kan brukes alene eller sammen med hårtransplantasjon. Under skalp-reduksjon kirurgi, fjerner legen skallet område av huden og strekker håret dekket deler av hodebunnen. Kirurgiske prosedyrer kan være smertefullt, men så sørg for å diskutere alle dine behandlingsalternativer med legen din.