Digidexo.com

Hvordan bruke glutation

Glutation er et kosttilskudd som fungerer som en antioksidant som produsentene hevder kan brukes til å behandle ufruktbarhet, grå stær og kreft, samtidig som den beskytter kroppen mot ulike sykdommer, så vel. Det er også hevder at glutation kan brukes i høye doser for å lysne huden farge. Ingen av disse påstandene har blitt evaluert av FDA, så sørg for å bruke dette tillegget på egen risiko.

Hvordan bruke glutation

•  Snakk med legen din før du begynner å ta glutation. Legen din vil gi deg råd om hvordan du skal ta tilskudd, om det vil påvirke noen andre medisiner du er i dag og så videre. Bruk glutation nøyaktig som foreskrevet eller rettet.

Bruk glutation nøyaktig som foreskrevet eller rettet. En nøyaktig anbefalt dosering for dette tillegget er ikke klarlagt, men daglig doseringsområder 50-600 milligram. Nøyaktig dosering vil variere basert på legens ordre og hva det brukes av den enkelte.

Store borte fra fuktige steder som bad, kjøkkenvask eller kjøleskap. Også holde dette tillegget lagret vekk fra direkte lys og varme.

Hint

  • Konsultere legen din før du tar glutation hvis du er gravid eller ammer. Slutte å bruke og ta kontakt med legen din dersom du opplever noen av disse bivirkningene: tetthet i brystet eller halsen, elveblest, pustevansker, og kløende eller hoven hud.