Digidexo.com

Hva Fremmer Joint Health?

Hva Fremmer Joint Health?


Felles helse kan svekkes som du alder. Det er flere ting du kan gjøre for å fremme felles helse, fra endringer i kostholdet til regelmessig mosjon. Idrettsutøvere og pensjonister bør følge nøye med på hvordan deres leddene funksjon, som de er mest sannsynlig å lide stressrelatert skade på leddene.

Naturlige metoder for å fremme felles Helse

Lett trening kan være en enkel måte for å fremme felles helse. Regelmessige, lav-stress aktiviteter som stretching og yoga kan bidra til å holde leddene sterke ved å styrke musklene rundt beina. Hånd strengtheners selges for å opprettholde felles helse i hendene, spesielt for de med leddgikt.

Ved hjelp av kosttilskudd for å fremme felles Helse

Hvis du lider av et næringsstoff underskudd, eller hvis du har problemer med å absorbere vitaminer, du kan ha nytte av å ta et supplement for å fremme felles helse. MSM er et trygt over-the-counter supplement tatt for å fremme bein og felles helse. Bromelain, Glucosamine and chondroitin er andre kosttilskudd som brukes til dette formålet. Følg alltid bruksanvisningen på flasken når du tar kosttilskudd. Tar mer enn rettet ikke har noen ekstra fordeler, og kan faktisk ha negative bivirkninger i store doser.

Tar medisiner for Joint Health

NSAID smertestillende midler, paracetamol og kortikosteroid medisiner kan alle bli tatt for å lindre smerte for skadede ledd, og fremme helbredelse i dem også. Noen av disse medikamentene er over-the-counter, mens andre må være foreskrevet av lege. Rådfør deg med en lege før du starter et medikament regime.

Balansert kosthold for Joint Health

Ditt kosthold kan ha en stor effekt på helsen til leddene. Vitaminer og mineraler bidra til å holde kroppen sterk og sunn, så noen næringsstoff underskudd har en effekt på din generelle helse. Fettsyrer er de næringsstoffene som spiller en rolle i felles helse. Øke inntaket av omega-3 og omega-6 fettsyrer kan ha nytte leddene.