Digidexo.com

Kaliummangel & Restless Legs Syndrome

Restless legs syndrome er en lidelse der en person føler seg opplagt etappe ubehag mens du sitter eller ligger. Syndromet er spesielt plagsomt når det forstyrrer søvnen. Folk strekke, jiggle sine ben, tempo, eller gå for å eliminere sensasjoner. Restless legs syndrome er mer vanlig hos personer middelaldrende og eldre. Lav kalium kan bidra til lignende symptomer, selv om det ikke kan føre til at faktiske syndrom som medisinsk definert.

Årsak

Ifølge Mayo Clinic nettsted, forskere mistenker restless legs syndrom er forårsaket av en ubalanse av dopamin, en kjemisk som styrer muskelbevegelser.

Genetikk

Den faktiske medisinske lidelse kalt restless legs syndrom synes å ha en genetisk komponent, og så er trolig ikke forårsaket av kaliummangel. Omtrent halvparten av personer diagnostisert med restless legs syndrom har andre familiemedlemmer med sykdommen.

Effekter

Kaliummangel bidrar til muskelkramper og rykninger sammen med en generell følelse av beinet ubehag.

Funksjoner

Kaliummangel kan også føre til verkende ben som føler seg bedre med aktivitet. Symptomene kan bli verre under lange perioder uten aktivitet, som for eksempel å sove.

Kosttilskudd

Smertebehandling leger, for eksempel Chicago-området legen Ross Hauser, anbefaler å ta 300 milligram kalium daglig for restless legs syndrom eller lignende symptomer.