Digidexo.com

Naturlige Narkotika for Relief of senebetennelse

Sener er fiberkabler som kobler muskelvev til bein. Senebetennelse refererer til irritasjon eller betennelse i noen av kroppens sener, men tilstanden oftest skjer i og rundt skuldre, albuer, håndledd og hæler (se referanse 1). Konvensjonelle behandlinger for senebetennelse ofte avhengige av over-the-counter smertestillende midler, injeksjoner av kortison rundt den betente senen, fysioterapi, og i alvorlige tilfeller, med kirurgi. Men behandlinger er tilgjengelig som utnytter naturlige alternativer til tradisjonell medisin.

Urter og kosttilskudd

Tallrike anti-inflammatoriske urter er tilgjengelig for behandling av tendinitt. Gurkemeie er spesielt levedyktig, da det har vist seg i noen laboratorieforsøk for å være like så effektive som hydrokortison og fenylbutazon (se Resource 1). Gurkemeie kan kjøpes i kapselform, og den typiske dose varierer vanligvis mellom 400 og 600 mg per dag.

Studier har også vist at djevelens klo er en effektiv smertestillende. Ulempen er imidlertid at man må ta opptil seks 500mg kapsler per dag.

Lakris rot gir lindring i en form som ligner på kroppens egne kortikosteroider. Det reduserer ikke bare frie radikaler i det berørte området, det hemmer enzymene som er ansvarlige for betennelse. Kok 1/2 ts. av urten i en kopp vann i 15 minutter for å brygge en te du bør drikke tre ganger om dagen. Vær oppmerksom på at lakris ikke bør tas hvis du er gravid, på diuretika, har høyt blodtrykk, diabetes, skjoldbruskkjertel, lever, eller hjertesykdom.

MSM, eller organisk svovel, er en naturlig smertestillende, mens organisk silisium bidrar til å fremme kroppens egen helbredelsesprosess. Vitamin C er også viktig i kroppens produksjon av kollagen, en av de viktigste komponentene i friske sener.

Det anbefales at du konsultere en lege før du foretar en alternativ behandling som består av urter og / eller kosttilskudd.

Aktuelt Behandlinger

Topiske behandlinger er påført huden over området av inflammasjon. Først aldri bruke varme når du begynner å føle den første smerten av senebetennelse. Bruk kun kaldt terapi (se Referanse 2). En kald komprimere laget ved å blande kamille olje, kamfer, eukalyptus olje, rosmarin olje og lavendel i kaldt vann vil gi smertelindring. Etter komprimere, gjelder boswellin krem ​​til det berørte området. Denne kremen er laget av en urt brukt i hundrevis av år for å behandle smerte. Et annet alternativ er å kombinere 10 til 15 dråper peppermynte eterisk olje med vegetabilsk olje og gni blandingen over verkebyll.

Akupunktur og Livsstil

Akupunktur er en tradisjonell kinesisk metode for naturlig smertelindring. Det er avhengig av å sette nåler inn i huden for å fjerne blokkeringen energibanene, kalles meridianer, å avta smerte. Flere studier utført av Cochrane Collaboration har antydet at akupunktur er en effektiv behandling for senebetennelse (se Reference 3). Behandlinger er mest gunstig hvis det gjøres 1-3 ganger i uken i flere uker. Hvis du har forsikring, sjekk dekningen, som akupunktur er dekket under noen planer.

Livsstil spiller også en viktig rolle i behandling av senebetennelse. Det er foreslått at når du begynner å føle smerte eller ubehag forbundet med senebetennelse, bør du immobilisere det berørte området, og unngå aktiviteter som vil forårsake smerte eller hevelse. Ikke forsøk å presse gjennom smerten. Hvile senen er en viktig del av helbredelse av betent vev. Hvis smertene påvirker kneet, heve den over nivået på hjertet ditt.