Digidexo.com

Helse Fakta om Pomegranate blåbær juice

Helse Fakta om Pomegranate blåbær juice


Drikker fruktjuice er flott måte å legge viktige vitaminer og næringsstoffer i kostholdet. Blueberry granateple er en sunn drikk som hjelpemidler i reduksjon av kolesterol så vel som for å bidra til å kontrollere vekten. Blåbær granateple juice kan kjøpes i mange butikker; men det kan også gjøres friskt hjemme.

Næringsinnhold

I en 8-unse servering av blåbær granateple juice, er det 110 kalorier, og 0 gram fett. Det er 27 g karbohydrater, og 26 gram sukker. Det er ingen protein i blåbær granateple juice.

Granateple Fordeler

Ifølge healthcentral.com, granatepler er fulle av antioksidanter. Disse antioksidanter, ifølge American Journal of Clinical Nutrition, mai 2000 kan holde dårlige LDL kolesterol fra oksiderende. Denne anti-oksidasjonsprosessen kan motvirke dannelsen av åreforkalkning. Granateple juice er også nyttig for å redusere dannelsen av blodpropper.

Granatepler inneholder vitamin C og K, jern og kalsium.

Blåbær Fordeler

Blåbær har mange helsefordeler. Ifølge healthcentral.com, kan en diett rik på blåbær bidra til lavere kolesterol, inkludert triglyserider, redusere mage fett og lavere høyt blodsukker.

Den amerikanske highbush Blueberry Rådet, på deres hjemmeside blueberry.org, sier at forbruket av blåbær kan gi vitamin C og E. Rådet anbefaler også bruk av blåbær for å bidra til å bekjempe aldring, samt til bruk som en antioksidant.

Kombinerte fordeler

Når konsumert sammen, granatepler og blåbær tilby enda flere helsemessige fordeler enn når konsumert alene. Granatepler og blåbær arbeide aktivt sammen for å bekjempe kolesterol og fedme, og lavere blodsukker.

Juicing

Å lage fersk juice er en fin måte å oppnå fordeler av blåbær og granatepler. Fersk juice har ikke tilsatt konserveringsmidler, sukker eller andre tilsetningsstoffer.

Å lage fersk blåbær granateple juice, fjerne granateplefrø fra frukten. Sug i vann for å fjerne den hvite membran. Deretter kan du bruke en blender til å bryte fra hverandre frøene. Plasser blandingen på en sil, og trykk med en skje for å skille saften fra frøene.

Knus blåbær og belastning før du legger til granateple juice. For enda flere fordeler, tilsett saften blandingen til melk eller soyamelk.