Digidexo.com

Slik forskning Hjelpemiddelsentralen på Internett

Slik forskning Hjelpemiddelsentralen på Internett


Tekniske hjelpemidler er en enhet eller et produkt som gjør det mulig for en person med en funksjonshemming til å utføre en oppgave lettere. Mens medisinske fagfolk og personer med nedsatt funksjonsevne vurdere mobilitet enheter som for eksempel rullestoler som hjelpeteknologier, oftere refererer begrepet til maskinvare, programvare og datamaskin periferiutstyr som for eksempel spesielle tastatur eller mus utviklet for å hjelpe de med nedsatt syn eller hørsel å bruke datamaskiner. Det refererer også til teknologier som brukes av studenter med nedsatt funksjonsevne i klasserommet. Internett gir store ressurser på å finne og utnytte hjelpeteknologier i hverdagen.

Slik forskning Hjelpemiddelsentralen på Internett

•  Begynn å forske ved å se etter informasjon om hjelpemidler. Hvis du ønsker å trene dine ansatte om bruk av tekniske hjelpemidler, gå til nettsteder og nettbaserte kurs rettet mot trening. Hvis du er en forelder eller lærer som ønsker å lære hvordan hjelpeteknologi hjelper barn eller studenter, kan du gå til et nettsted rettet mot tekniske hjelpemidler for barn. For personlig bruk av tekniske hjelpemidler, gå til en regjering nettstedet for programmer som hjelper deg med å få tilgang til hjelpemidler.

•  Besøk nettsiden for California State University Northridge senter på funksjonshemminger. Dette senteret tilbyr treningsprogrammer og workshops online. Beslutningstakere er involvert i hjelpeteknologi, for eksempel rektorer eller inspektører eller firma teknologi styremedlemmer kan dra nytte av disse opplæringsprogrammer.

•  Gå til Hjelpemiddelsentralen Training Online Prosjektet ved Universitetet i Buffalo hjemmeside. Dette gir informasjon om en rekke hjelpemidler teknologier for barneskolebarn, og er en ressurs for både foreldre og lærere.

Gå til statlige og lokale nettsteder, som for eksempel South Carolina Hjelpemiddelsentralen Program, for informasjon om tilgang til utstyr i ditt område og nye innovasjoner. Ditt lokale bibliotek kan også ha informasjon om lokale hjelpe teknologi ressurser på sin hjemmeside.

Besøk nettsiden for Nasjonalt Senter på Accessible Information Technology in Education. Dette nettstedet tilbyr en ACCESSIT Knowledge Base. Du kan søke i kunnskapsbasen etter informasjon om et bestemt aspekt av tekniske hjelpemidler eller bla indeksen. Dette nettstedet har også opplæring og videoer arkivert på nettet.