Digidexo.com

Aktiviteter på testing reflekseneEn refleks er en ufrivillig respons av kroppen din til miljømessige stimuli. Det beskytter kroppen mot ting som kan skade den, og inkluderer handlinger som blinker når noe flyr mot øynene, eller fjerne hånd på å berøre en varm ovn. Egnede reflekser indikerer en sunn hjerne, ryggmarg og nervesystemet. Tilstedeværelsen og styrke av mange reflekser i kroppen kan testes ved hjelp av enkle fysiske tester som kalles refleks tester. Legen kan utføre dem som en del av rutinen nevrologisk undersøkelse. Du kan også utføre noen av disse testene hjemme.

Deep senereflekser

Dype senereflekser teste funksjon av ryggmargen i korsryggen regionen. Også kjent som muskel strekke refleks, disse refleksene forårsake sammentrekning av musklene i respons til noen stimuli. For å teste disse refleksene, spør personen til å bli testet for å sitte komfortabelt. Deretter bruker du en refleks hammer eller en gummihammer for å slå visse punkter på kandidatens kroppen, inkludert ankel, kne, mage, underarm, biceps, triceps og patellar, og observere responsen. Det kan være vanskelig å fremkalle disse refleksene hvis personen betaler for mye oppmerksomhet til testen, så spør din kandidaten til å utføre noen aktivitet som knuger tennene for distraksjon. Response to reflekser er også avhengig av styrken som du bruker hammeren. Oppsøk legen din hjelp hvis du mistenker noen nevrologiske problemer. Ikke bruk disse hjem tester for diagnose.

Overfladiske Reflekser

Overfladiske reflekser som abdominal refleks og normal plantar respons er testet for å vurdere motor svar på avskraping av hud. Du kan teste mage reflekser ved å skrape huden tangerer den sjømilitære området. Responsen vil føre til sammentrekning av magemusklene. Denne testen utføres vanligvis etter en operasjon for å bestemme virkningen av operasjonen på magemusklene. Den plantar respons kan påvises ved strekking av den tå som oppstår når sålen av huden er repet langs siden av foten fra hælen til ballen og foten av den store tåen.

Patologisk Reflex

Den Babinski responsen er den vanligste patologisk respons. Det er vanlig i babyer under seks måneder og er preget av utvidelse av stortåen og vifting med de andre tærne når riper langs siden av foten fra hælen til ballen. Tilstedeværelsen av denne refleksen hos eldre barn og voksne indikerer skade på hjernen og ryggmargen. Som med andre reflekser, må du ikke bruke dette hjemme for diagnose. Kontakt legen din umiddelbart hvis du har mistanke om nerveskade.

Skremme Reflex

Denne refleksen er også sett i babyer mindre enn 4 måneders alder og fades som babyens hjerne modnes. Små babyer kaste tilbake hodet, bue ryggen, utvide sine armer og ben, og krølle opp sin tommel og pekefinger sammen i respons til høye lyder eller når de får en følelse av å falle. De kan også gråte og rykk deres lemmer på dette punktet. Unngå å prøve denne refleksen test hjemme, så feil teknikk kan føre til skader på en baby. Refleks testen utføres ved å plassere barnet på en myk matte, og løfte barnets hode og skuldre et par inches fra matten mens du holder babyens armer bøyes ved siden av kroppen hennes. Gi slipp på barnet vil la babyens hode og skuldre plutselig falle ned på den myke matten. En sunn baby vil vise det aktuelle refleks.