Digidexo.com

Slik unngår du at tvangsmessig overspising

Slik unngår du at tvangsmessig overspising


Mange mennesker som lider av tvangsmessig overspising har funnet hjelp gjennom medisinsk intervensjon, psykoterapi, gruppeterapi og støtte grupper som Overspisere Anonym. Det er antall verktøy som kan brukes for å hindre tvangsmessig overspising. Følg disse trinnene.

Slik unngår du at tvangsmessig overspising

•  Snakk med legen din om gjennomgår medisinsk og psykologisk behandling for denne lidelsen. Du må delta i en grundig fysisk og mental eksamen for å hjelpe utelukke andre tilstander som kan være årsaken til tvangsmessig overspising.

Arbeidet med en terapeut og dietetiker å utvikle sunne matvaner og finne ut hva som kan utløse tvangsmessig overspising i livet ditt. Ved å praktisere kognitiv atferdsterapi, kan du være i stand til å bli mer i kontakt med ditt ønske om å spise ute emosjonelle, i stedet for fysiske, behov og utvikle verktøy for å redusere den opprinnelige compulsive respons.

Adresse eventuelle underliggende psykologiske problemer som depresjon, misbruk eller selvtillit problemer som kan være på roten av tvangsmessig overspising. Inntil disse problemene blir adressert, er du mye mer sannsynlig å gå tilbake til dårlige matvaner og engasjere seg i selvdestruktive atferd som tvangsmessig overspising.

Hindre tilbakefall til tvangsmessig overspising ved å utvikle et nettverk av støtte for deg selv. Dette kan inkludere en støttegruppe som Overeaters Anonymous, som gir støtte gjennom regelmessige møter og atferdsmodifiseringsverktøy (se Ressurser nedenfor).

Snakk med legen din om medisiner som kan bidra til å løse underliggende problemer, som depresjon. Disse medikamentene kan bidra til å dempe appetitten og korrigerer en kjemisk ubalanse som fører til følelser av depresjon og håpløshet.

Gi et støttende miljø for din familie til å hindre overspising blant barn. Ved å skape en åpen diskusjon om mat og riktig matvaner, kan du hjelpe barna utvikle sunnere holdninger til mat og følelser.

Utvikle en personlig plan for å spise noe som vil bidra til å holde deg på kurs hele dagen. Ved å følge denne planen, kan du hindre deg fra overspising og bidra til å omdirigere compulsive tendenser mot sunnere atferd.

Hint

  • Snakk med legen din før han begynte i en støttegruppe. Selv om støtte grupper er nyttig for mange pasienter, kan andre tilfeller krever mer individuell terapi og behandling før en tvangsmessig overeater er i stand til å samhandle med andre rammet av den samme sykdommen.
  • Lag en daglig måltid plan og hold deg til den. På denne måten kan du sørge for at du får et balansert kosthold uten dipping i snacks hele dagen lang.