Digidexo.com

Hvordan gjenopprette fysisk fra en spiseforstyrrelse

Spiseforstyrrelser er klassifisert som alvorlige psykiatriske sykdommer. Virkningene av spiseforstyrrelser faller innenfor hele spekteret av kroppen-sinn-spirit matrise, men. Fysisk, kan spiseforstyrrelser være dødelig. De kan også forårsake kreft, nyre-og leversvikt og en rekke andre komplikasjoner. Psykologisk sett kan spiseforstyrrelser føre til humørsvingninger, depresjon og selvmord. Åndelig, kan spiseforstyrrelser avspore oppnå fred og sinnsro. Gjenopprette fysisk fra bulimi eller spiseforstyrrelse er utfordrende og krever besluttsomhet, utholdenhet, support, rådgivning og mot.

Hvordan gjenopprette fysisk fra en spiseforstyrrelse

Se din primære omsorg lege

•  Gjør en avtale med din primære omsorg lege. Dette er den første og mest kritiske trinnet på veien til utvinning. Hvis du har eller mistenker at du har en spiseforstyrrelse, bør du umiddelbart gjøre en avtale med din primære omsorg lege.

Gi din primære omsorg fysisk alle detaljene av din spiseforstyrrelse historie og atferd. Du kan ikke gjenopprette mindre du søker behandling. Ditt primære omsorg lege kan være nødvendig å kjøre noen tester for å fastslå hvilken type og nivå av behandling som du trenger.

Følg instruksjonene fra din primære omsorg lege etter beste evne. Nå som du har nådd ut for hjelp; må du nå begynne å få hjelp.

Se en ernæringsfysiolog. De vil kunne gi deg måltid planer og lister over matvarer som kan være styrkende for din helse og skynde langs gjenopprettingsprosessen. Spis hva de forteller deg å spise når det er mulig.

Vurdere å gå til en in-pasient anlegget. Hjelpeapparatet kan ha en stor innvirkning på healing fysisk.

Be familie og venner om hjelp til å holde deg på sporet.

Reduser dine aktiviteter og forpliktelser

•  Nå har du og din primære omsorg lege besluttet av hvilken type behandling du vil motta (innleggelse, poliklinisk eller en kombinasjon av begge). Uansett hvilken form for behandling du velger; du trenger for å umiddelbart redusere aktiviteter og forpliktelser så mye som mulig. Du vil trenge tid til å ta vare på deg selv. Ta en titt på dine aktiviteter og forpliktelser og bestemme hvilke som kan bli droppet.

avlaste deg av minst én aktivitet eller engasjement. Ta denne råd fra noen som klarer utvinnes fra en spiseforstyrrelse: Du vil trenge tid og plass til å fysisk komme og helbrede. Du må redusere arbeidsmengden, men mulig. Slippe minst én aktivitet eller engasjement. Ta fri fra jobb hvis du kan. Drop en college kurs. Annullere onsdag kveld sosialt engasjement.

Ta litt fri hvis mulig fra byrder. Du må få tid og plass for din fysiske utvinning. Du vil trenge det.

Sikker sosial støtte

Fortell venner og familie om din spiseforstyrrelse. Du kan ikke gjenopprette fra de fysiske effektene av en spiseforstyrrelse ved ganske enkelt å takle problemene med kroppen din. Helsepersonell (innleggelse, polikliniske eller begge) vil trolig sette deg på en diett plan. De kan foreskrive medisiner, vitaminer og kosttilskudd. Du trenger mer enn dette, men. Du trenger kjærlighet.

Bestem konkrete handlinger at venner og familiemedlemmer kan gjøre for å hjelpe deg å gjenopprette fra din spiseforstyrrelse. Du kan ikke gjøre dette alene. Spør en venn til å ta deg til rådgivning. Spør din mor til å plukke opp vitaminer eller dagligvarer for deg. Spør din ektefelle eller signifikante andre å plukke opp noen støttende bøker fra bokhandelen. Nå som du har fortalt folk om problemet ditt, vil de ønsker å hjelpe.

La folk hjelpe deg. Igjen, fortsetter å følge instruksene fra helsepersonell om. Du bør også vite, men at full fysisk utvinning ikke kan finne sted med mindre du også helbrede psykisk og åndelig. La folk du elsker. Tillate folk å hjelpe. Spør folk til å gjøre ting for deg; så la dem hjelpe. Begynn å slappe av og åpne opp.

Følg foreskrevet behandlingsplan

Avklare behandlingsplanen med helsepersonell om. Hvis du søkt innleggelse omsorg, hvor lenge vil du være der? Gjøre de nødvendige avtaler med arbeid og / eller skole for å imøtekomme lengden på oppholdet i en innleggelse behandling programmet, hvis det er aktuelt.

Fortell venner og familie om behandlingsplanen. Be dem om å hjelpe deg å holde seg til det. Fortell dem at når du føler deg ned og ønsker å slutte, at du vil ha dem til å gripe inn.

Følg din foreskrevet behandlingsplan, selv når du ikke har lyst til det. Når jeg utvinnes fra bulimi, det var dager jeg trodde at jeg hatet min psykolog så mye at jeg ikke ønsker å gå til terapi. Jeg fant senere ut, men at den personen jeg virkelig hatet var meg; Jeg ble rett og slett projisere mitt hat på min terapeut. Ikke la humøret diktere behandlingen. Følg instruksjonene fra helsepersonell.