Digidexo.com

Øke brystvekst

Øke brystvekst


Ønsket om brystforstørrelse er en vanlig ting i USA. Faktisk er det oftest utført type plastisk kirurgi i landet. Og sannheten er, kirurgi er den mest levedyktige alternativet når det gjelder å utvide brystene. Andre mulige løsninger på økende brystvekst kommer i form av urte kosttilskudd som vill yams og bukkehornkløver.

Kirurgi 1: bryst implantater

Tenk å få implantater. Faktisk det beste alternativet langt kommer i form av kirurgi. Bryst utvidelse kirurgi vanligvis innebærer innsetting av en slags sammenhengende gel eller silikonimplantat i brystene. Dette øker både størrelsen sin, så vel som deres fasthet. Plastisk kirurgi - og brystforstørrelse gjennom implantater faller inn i den kategorien - er en big deal, så husk å sjekke at kirurgen er sertifisert med American Board of Plastic Surgery.

Kirurgi 2: Brystløft

Snakk med legen din om et brystløft. De som søker en økning i brystvekst kan faktisk finne "size" og fasthet de søker i et brystløft - som ofte ikke innebærer implantater i det hele tatt. Den strekker forårsaket av amming og generell sagging forårsaket av vekten av brystene kan det meste nøytralisert av en enkel heis, noe som gir brystene dine en fast, full utseende. Og mens en heis ikke vil vare så lenge for større spent kvinner (som må forholde seg til vekten av brystene stadig trekke ned på dem og raskere resulterer i en sagging utseende), det kan vare i mange år for de med mindre bryster.

Herbal Solutions

Vurdere å ta wild yam urter. Wild yam er generelt tilgjengelig på noen urte eller naturlige produkter butikken. Følg instruksjonene på beholderen, og snakke med en kvalifisert herbalist for en mer personlig resept. Vanligvis skjønt, vil du ønsker å ta rundt 500 milligram vill yam urter (i kapselform) tre ganger om dagen i minst en måned. På slutten av denne perioden, kan du være i stand til å observere en synlig forskjell i størrelse og fylde på brystene.

Eller prøv bukkehornkløver. Denne urten også bør tas i 500-milligram doser tre ganger om dagen. For best resultat, følg denne diett i minst 30 dager. Bukkehornkløver, som er tilgjengelig i de fleste naturprodukter butikker og noen urte butikken, bør tas i kapselform. Prøv å ta den siste dosen like før du går til sengs. Som vill yam urter, er bukkehornkløver sagt av herbalists å øke fylde (og redusere droopiness) av brystene, mens litt øke sin størrelse.