Digidexo.com

Keratin Supplement Farene

Keratin Supplement Farene


Keratin er et protein som finnes i hud, hår, negler og tenner. Ofte fører døde Keratin negler og hår blir tørt og sprøtt. Keratin kosttilskudd er markedsført som en måte å produsere skinnende, rett hår. Men mens kosttilskudd som den brasilianske Keratin Treatment kan slå krøllete håret rett, de er også overfor gransking for potensielt forårsake helsemessige farene.

Øye og Lungesyke Irritasjon

Mens behandlingen har vist seg å være effektive og varer i flere måneder, ifølge The New York Times, har lunge og øyeirritasjon blitt rapportert når formelen er brukt, og noen leger anbefaler å unngå behandling alle sammen. Under påføring av behandlingen, kan røyk forårsake lunge og øyeirritasjon og brenning av sensitive områder som hals, nese og øyne. Når den innledende behandlingen fullført, kan røyk også bli gitt ut etterpå i løpet av første gang håret er tørket, krøllet eller rettet.

Kreft forårsaker Chemical

Brasilianske Keratin Behandlinger kan også inneholde formaldehyd, et kjent kreftfremkallende eller kreftfremkallende stoff. Ifølge CBS News, "røyk når den er påført, poserer mulig risiko for kunden, den som søker det, og til og med andre i nærheten." Hudleger har også uttrykt bekymring for at stoffet kan brytes ned selv etter at den er påført, forårsaker ytterligere potensiell fare. Ifølge en CBS News rapport, ble ett dødsfall i Brasil knyttet til behandlingen.

Lukt

Selv om det ikke nødvendigvis er en helserisiko, kan Keratin kosttilskudd resultere i en ubehagelig lukt når de anvendes, på grunn av høye svovelnivåer. Ved oppvarming eller brent dette kan føre til en sterk svovelsyre lukt. Imidlertid, keratin kosttilskudd typisk ikke krever varme når de anvendes, slik at denne bivirkning er sjeldne.