Digidexo.com

Acne Vs. Heat Støt

I Amerika, akne, også kjent som akne vulgaris, utgjør hoveddelen av hudsykdommer. Men varme humper, kalt stikkende varme, er også vanlig. Varme humper er en lidelse assosiert med et rødt utslett som også klør etter høy varme eksponering.

Acne

I USA, 40 og 50 millioner enkeltpersoner har hudsykdom kalt akne. Tilstanden forekommer i mennesker i ulike aldre. I USA, ifølge American Academy of Dermatology, 85 prosent av tenåringene har kviser.

Årsaker til akne

Årsaken til akne er ukjent. Forskning utført har vist er det fire hovedfaktorer: overflødig olje, bakterier, tilstoppede porer og betennelser.

Behandling av Acne

Personer med akne bør kontakte en hudlege, som kan gi behandling. Det er mange behandlingstilbud for akne, men resultatene kan variere.

Heat Støt

Heats humper er også kjent som stikkende varme, varmeutslett, miliaria rubra og svette oppbevaring syndrom. Varme humper skjer for det meste i løpet av sommeren eller i fuktige områder. Når blokkeringen skjer i svettekjertlene, varme humper danne på kroppen.

Årsak og symptomer på hete Støt

Forskning viser at plugger i svettekjertlene er skapt av bakterier. Dette fører til varme støt, som oppstår plutselig og kan være stikkende, kløende eller selv varm.

Forebygging av Heat Støt

Det er mange måter å unngå varme humper. De inkluderer bruk av en antiseptisk, iført klær som er løs, og komme seg ut av varmen hvis mulig. Kalde bad og dusj også fungere.