Digidexo.com

Hvordan Endre Walking Gait

Hvordan Endre Walking Gait


Gåtrening - praktisere en skikkelig gangmønster - kan være en vanskelig oppgave, spesielt for barn eller voksne med begrenset læreevne. Gåtrening brukes med mennesker som har nevrologiske lidelser som cerebral parese eller som har hatt slag for å forbedre sin balanse og fremdrift uavhengighet med gang. Det er også gunstig for folk re-lære å gå etter en nylig helbredet etappe skade der de ikke kunne bære vekten på det for en periode. Det finnes flere teknikker som er nyttig for endring av gangmønster.

Hvordan Endre Walking Gait

Bruk en rullator eller stokk for å forbedre gang balanse. Det finnes flere forskjellige typer av hvert tilgjengelige. En rullende walker støtter begge sider av kroppen og er lett presset som du går. Bo inne i rullator og gå inn i det så hoftene er i tråd med hendene. Du kan falle bakover hvis du går for nær fronten av rullator. En stokk som fungerer best når bare en side av legemet er svak. Den brukes i hånden på motsatt side av den svake ben. Mens du går fremover med den svake ben, plasser stokk fast på bakken. Hente den frem som de svakere ben fremskritt og din god etappe støtter vekten din.

Bruk visuell tilbakemelding til å forbedre en bestemt gang teknikk. Folk som har redusert hæl streik - tur på sine tiptoes - behov for å lære å lande på deres hæl med hvert trinn. Ta dine sko og sokker. Rull slakter papir på et stabilt, flatt underlag. Hell pulver eller finger maling inn cookie ark og gå inn i det med begge føttene. Gå langs papiret forsøker å lage en komplett fotavtrykk med hvert trinn. Som du fremgang, gå med skoene på og bevisst lande hvert trinn med hælen. Med praksis vil du være i stand til å øke hastigheten.

Bruk auditiv tilbakemelding til å forbedre gåteknikk. En standard metronom kan brukes til å øke hastigheten og flyt for å vandre. Sett den i en hastighet som er behagelig for deg og prøve å matche hvert trinn til klikkelyden. Langsomt øke metronom hastighet som det blir lettere. Denne øvelsen vil også bedre koordinering og dynamisk balanse.

Shoe squeakers kan være fastspent på et par sko å forbedre en bestemt del av gangart syklus. De er ofte brukt til å forbedre hæl streik. Strips squeaker rundt hælen av skoen og fest borrelås for å holde den på plass. Mens du går, kan du prøve å gjøre dem knirker med hvert trinn - som du legger vekt gjennom hælen. Hvis du ikke hører et pip, er hælen ikke slående gulvet.