Digidexo.com

Fordeler med massasje terapi for Whiplash

Fordeler med massasje terapi for Whiplash


Whiplash er en av de vanligste skadene i bil ulykker, noen idretter og "headbanging" på en rockekonsert. Whiplash oppstår når halsen er jarred dramatisk fremover og bakover, eller vice versa, ved støt. I moderate tilfeller av whiplash, det er skade på bløtvev i nakken. I alvorlige whiplash, kan rotere plater og nerverøtter ned gjennom midten av ryggen også bli skadet. Vanlige symptomer på whiplash inkludere nakke-og ryggsmerter, hodepine, skuldersmerter og følelser av pins-og-nåler i armer og ben. Symptomer kan ikke merkes umiddelbart. Whiplash symptomer ofte ikke vises før dager etter påvirkning.

Massasje Øker oksygen / sirkulasjon

Når massasjeterapi utføres på kroppen, det øker blodsirkulasjonen. Når blodet reiser til områder som er skadet, bringer det en økt flyt av oksygen. Denne kombinasjonen av økt blod og oksygen hjelper mykt vev i hele halsen helbrede seg selv når de har blitt påvirket av whiplash.

Massasje reduserer spenningen

Massasje er en terapeutisk behandling som bidrar til å redusere følelsesmessig stress. Tension kan forverre symptomene på eventuelle skader. Massasje kan hjelpe en whiplash lidende leges raskere enn han ville gjort hvis han ikke fikk noen behandlinger som fokuserte på å slappe av mykt vev.

Massasje Eliminerer Triggerpunkter

Massasje bidrar til å eliminere triggerpunkter, som forverres, avtalte deler av muskel som ofte utvikler seg i en nakkesleng. Når triggerpunkt massasjeterapi påtrykkes disse knuter, som vanligvis finnes på undersiden av halsen og skallen, så vel som toppen av hodet og over øyet i nakkeslengskader, kan nakkesmerte og hodepine bli redusert.

Masssage øker utvalget av Motion

Visse massasje terapi teknikker innlemme noe som kalles "myofascial release." "Myofascielle" refererer til muskel og vev rundt bevegelige kroppsdeler, og "frigivelse" betyr at terapeuten vil manipulere muskelvevet og for å gi den større bevegelsesområde. I tillegg til myofascial arbeid, kan terapeuten utføre friksjons teknikker som hjelper bryte opp arrvev. Dette bidrar også til større spekter av bevegelse for klienten.

Advarsler

Sjekk med din primære omsorg lege før har en massasjeterapeut arbeidet med en nakkeslengskade.
Ikke søker massasje terapi behandling mindre enn 72 timer etter whiplash hendelsen. Skaden er ikke helt manifestere seg til da.

Tips

Massasje sammen med andre behandlinger (for eksempel fysioterapi og kiropraktikk arbeid), smertestillende medisiner og varme vil trolig gjøre de beste resultatene for noen med whiplash.