Digidexo.com

Hvordan lage såre muskler Feel Better

Hvis du har vært inaktiv og har nylig tatt opp en trener diett, er du sannsynligvis vil oppleve stølhet etter trening. Det tekniske navnet for dette er forsinket utbruddet stølhet eller DOMS. Det skjer vanligvis ca 24 til 72 timer etter treningen. Det blir ofte antatt å være forårsaket av melkesyre buildup i musklene. Men i henhold til IDEA Personal Trainer magasin, det kan faktisk være et resultat av de ørsmå tårer i musklene fra trening. Såre muskler, mens ubehagelig, er lett å behandle.

Hvordan lage såre muskler Feel Better

•  Påfør en kald pakke til dine ømme muskler. Dette kan være en pose frosne erter eller isbiter i en plastpose. Pakk kald pakke i et håndkle, og bruke den til området. Dette vil avlaste din smerte symptomer og lette betennelser. La den stå på i 15 til 20 minutter.

Bruk en varmekilde etter din kald pakke har redusert eventuelle betennelser og smerte. Heat slapper musklene og letter noen langvarig smerte. Du kan bruke en varm komprimere eller en varmepute. Påfør varmepakken i opp til 20 minutter. Du kan også ta et varmt bad.

Kjøp en varmeplaster på apoteket eller dagligvarebutikk. Disse varme patcher feste til huden din. Plasser den over dine ømme muskler for en kontinuerlig kilde til smertelindring. Følg alltid instruksjonene på etiketten, og aldri bruke varmen patch for lenger enn det som er angitt.

Se en massasjeterapeut. Masserer ømme muskler vil øke blodsirkulasjonen til å gi dine vev med oksygen og næringsstoffer og fjerne eventuelle avfallsprodukter. Det kan også hjelpe stramme musklene blir løsere og mindre smertefull. Massasje kan bidra til å forhindre arrvev fra forming i muskelen. Dette gjør at musklene til fullstendig leget.

Rub anti-inflammatorisk, smertestillende kremer på dine ømme muskler. Du finner disse på apotek eller i apotek midtgangen i dagligvarebutikker. Disse kremene kan lindre smerte og redusere betennelse.

Fortsett å trene og strekke. Gjenværende inaktiv dagen etter trening vil oppmuntre muskel tetthet og sårhet. I stedet prøver noen milde, lav effekt øvelser, for eksempel langsom jogging, gange eller svømming.