Digidexo.com

Hvordan virker Aktivitet før søvn påvirker Dreams?

Hvordan virker Aktivitet før søvn påvirker Dreams?


Gjennomsnittlig person bruker to timer i natt drømmer, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Drømmer oppstår under REM-søvn, som er unikt for pattedyr og fugler. Forskere mener at drømmer er måten en hjerne er fornuftig av tilfeldig informasjon det blir i løpet av dagen og under REM-søvn. Det betyr at ting som skjer i løpet av dagen kan ha en innvirkning på drømmer.

Påvirke Subject Matter

Har du noen gang sett et TV-show før sengetid og drømte om skuespillerne på showet? Eller vært oppe sent å bekymre en presentasjon neste dag og deretter drømt at du bombet det? De tingene du se og tenke på før du går i dvale om natten vil påvirke din underbevissthet tankene mens du drømmer. Dette er grunnen til at ting eller mennesker du ser i løpet av dagen ende opp i drømmene om natten.

Hjelper deg inn REM søvn

REM søvn er nødvendig for å drømme å skje. REM-søvn er dyp søvn tilstand som forårsakes av et signal fra et område av hjernen som kalles pons. Dette sender kroppen inn i en midlertidig lammelse og lar hjernen din til å reparere seg selv og stimulere regionene som brukes i læring. Deltagelse i fysisk aktivitet et par timer før leggetid kan hjelpe dekk kroppen din og la den inn REM søvn mye lettere. Dette vil gi hjernen din mer av en sjanse til å drømme i løpet av din sovende timer.

Opprette Your Brain Memory

Dreams hjelpe deg å forstå den informasjonen du blir presentert med i løpet av en gitt dag. De aktivitetene du deltar i løpet av dagen vil senere bli minnene du har til i morgen. For eksempel, hvis du spiller baseball i løpet av dagen, kan det hende du har en drøm om baseball under søvn --- eller du kanskje ikke. Men disse tankene vil være til stede under REM søvn syklus og bli et minne du har når du våkner. Unnlatelse av å gå inn REM søvn kan føre til svikt å huske lærte ferdigheter eller aktiviteter fra den foregående dagen, ifølge ninds.

Konklusjon

Aktivitet før sove om natten kan ha åpenbare og ikke-så-åpenbare effekter på en persons drømmetilstand. Aktiviteter kan hjelpe deg å gå inn i en tilstand av REM-søvn er nødvendig for å drømme eller påvirke gjenstand for hva du drømmer om. Aktivitetene dine kan avsløre ubevisste ønsker eller trenger du bare bli klar over i løpet av dine drømmer. Av disse grunner, kan du vurdere dine drømmer og aktiviteter sammen for å lete etter mønstre eller likheter, spesielt når det kommer til følelser eller begjær.