Digidexo.com

Lave trykk i øyet Symptomer

Når du lider av lavt trykk i øyet, er det vanligvis et symptom på en underliggende tilstand. Likevel er denne følelsen er ikke alltid en grunn til alarm, da det kan være en enkel grunn bak trykket. Dette betyr ikke at du ikke bør oppsøke lege, fordi den mest effektive behandlingen er alltid tidlig deteksjon.

Fremmedlegeme

Av alle årsakene til symptom på lavt trykk i øyet, er en fremmed objekt uten tvil en av de vanligste faktorene. Dette kan være en partikkel av støv, bortkommen øyenvippe eller enda et stykke metall. Enhver fremmedlegeme i øyet kan føre til at noen trykket. Selvfølgelig hardere gjenstander utgjøre mer av et problem, siden de faktisk kan pierce øyet, uunngåelig resulterer i en skade. Når en partikkel har bestått overflatiske lag av øyet, kan en god del smerter og press manifest.

Bihulebetennelse

En annen vanlig årsak til symptom på lavt trykk i øyet er bihulebetennelse, som er egentlig en bihulebetennelse som forårsaker en betennelse i bihulene. På grunn av plasseringen av bihulene, kan noen betennelse føre trykket i øyet. Mange ganger kan en sinus hodepine merkes innenfor kinnene opp til kontaktene av øyet ditt, så presset du føler kan være et resultat av bihulebetennelse.

Synsproblemer

Det er også fullt mulig for vanlige synsproblemer å forårsake symptom på lavt trykk i øyet. Det kan være nærsynthet, langsynthet eller en astigmatisme som produserer noen tretthet i øynene, noe som kan føre til press innen ett eller begge øynene. Justere din visjon gjennom bruk av briller eller kontaktlinser kan ofte avhjelpe dette presset.

Tørre øyne

Den symptom på lavt trykk i øyet kan også være et resultat av en tilstand kjent som tørre øyne. I denne situasjonen, gjør din rive kjertler faktisk ikke produserer nok væske til riktig hydrat øynene dine. Som tiden går, kan de bli tørr og smertefull, noe som kan føre noen lave trykk i øyet.

Diabetisk retinopati

Du kan lide av lavt trykk i øyet fra en komplikasjon av diabetes. Ofte referert til som diabetisk retinopati, kan blodårene i øyet til slutt svekkes, vanligvis på grunn av en langvarig heving i blodsukkernivået. Som fartøyene svekkes, kan de begynner å sive fluider, slik som blod, inn i netthinnen. Dette kan etter hvert føre til at symptom på lavt trykk i øyet.

Glaukom

Noen ganger er de lave trykk i øyet symptomer forårsaket av glaukom, som er en form for synsnerveskader. Ettersom tilstanden setter inn, de fleste begynner å oppleve en stadig økende mengde press innen ett eller begge øyne. Over tid vil dette trykk føre til synstap, noe som gjør deteksjon en viktig del av behandlingen.