Digidexo.com

Hvordan kontrollere hypertensjon med Diet

Høyt blodtrykk er virkningen av blod trykke mot arterieveggene av hjertet. For mye trykk, høyt blodtrykk, kan føre til slag, nyresvikt, hjertesykdom, hjerte-svikt og andre helseproblemer. Medisinske rapporter indikerer en i tre voksne lider av høyt blodtrykk. Mens medisiner er ofte foreskrevet for behandling av hypertensjon (høyt blodtrykk), mange pasienter finner det mer behagelig å justere sine matvaner. Den Harvard School of Public Health rapporterer at en ernæring plan høy i grønnsaker er avgjørende kjemper høyt blodtrykk. Skolen og andre medisinske kilder anbefaler DASH kosthold. DASH er kosten tilnærminger for å stoppe hypertensjon. Det grunnleggende kostholdet bidra til lavere blodtrykk tall og når kombinert med en komfortabel øvelse plan kan holde sykdommen klarte. Ved senking og kontrollere hypertensjon med dietten, er det viktig å huske på flere ting.

Hvordan kontrollere hypertensjon med Diet

•  Det er viktig å øke mineraler slik som kalium, magnesium og kalsium. Disse kan innføres i forskjellige frukter og grønnsaker, eller i multi-vitamin kombinasjoner.

Begrense salt og fett inntak. Istedenfor prøve å bruke frisk sitron og kalk, så vel som en matrise av urter og krydder. Fokus på lav fett, redusert fett og fett gratis meieriprodukter.

Frukt og grønnsaker i overflod, heller økologiske eller ikke, sammen med hele korn, nøtter, magre meieriprodukter og frø også lavere blodtrykk. Uraffinert hel-korn matvarer som er høy i fiber ikke bare lavere blodtrykk, men kan bistå i vekt ledelse.

Innføre fisk-laks, ørret, tilapia og sild-i kostholdet ditt minst to ganger i uken. Fisk rik på omega-3 fettsyrer også redusere andre hjerteproblemer.

Hvis du drikker alkohol, drikk med måte. De anbefalte forslag er en drink per dag for kvinner, og 2 per dag for menn

Flytt, siden en treningsøkt plan holder kroppen fleksibel og klar til å kjempe din helse bekymringer. Det vil også hjelpe deg å miste eller opprettholde vekten som ofte kan bidra til høyt blodtrykk.

Hint

  • DASH kosthold kan virke litt restriktiv, men den inneholder en rekke alternativer for å holde hypertensjon under kontroll:
  • 8 porsjoner med korn per dag
  • 5 porsjoner med grønnsaker per dag
  • 5 porsjoner frukt per dag
  • 2 til 3 porsjoner med skummet eller lettmelk, yoghurt eller ost per dag
  • 5 porsjoner av nøtter, frø eller bønner per uke
  • 1 til 2 porsjoner av kjøtt, fjærfe eller fisk per dag
  • Før du endre matvaner eller begynne en ny ernæring plan, sørg for å konsultere legen din, kan han endre porsjoner basert på kaloriinntaket ditt behov.