Digidexo.com

De helsemessige fordeler av Silica

De helsemessige fordeler av Silica


Silika, vanligvis kjent som silisium, er et mineral som kreves av menneskekroppen. Ifølge "Journal of Nutrition, Health and Aging" i 2007, er en anbefalt daglig inntak ikke etablert, men silika finnes i mange vanlige matvarer. Silica manglene har blitt funnet å føre benet og felles misdannelser, nedbrytning av brusk og kollagen, og mineral ubalanse.

Bone Helse og Osteoporose Forebygging

Tiår med forskning har bekreftet at silisium øker beinmineraltetthet, noe som bidrar til å forebygge osteoporose. I en studie publisert i "Journal of Bone and Mineral Research" i 2004, forskere sett på kosttilskudd silisium inntak og beinmineraltetthet hos menn og pre-og post-menopausale kvinner. De fant at silisium inntak var direkte knyttet til mineraltetthet i både menn og pre-menopausale kvinner. Bentetthet hos postmenopausale kvinner var upåvirket av silisium. For kvinner, bygge opp høy bentetthet før overgangsalderen ved å inkludere silika i kostholdet er viktig for å forebygge osteoporose.

Fôr Kilder av Silica

Ifølge University of Maryland Medical Center, er kjerringrokk en urt som er rik på silisium og tradisjonelt brygget for å bedre beinhelse. Ifølge en studie publisert i "British Journal of Nutrition" i 2005, havre og andre uraffinert korn er også gode kilder til silisium. Linser og bønner, spesielt kenyanske bønner, runner bønner, aspargesbønner og røde linser, inneholder også silisium. Frukt, spesielt bananer og tørket frukt og grønnsaker, særlig spinat, også inneholde mineral.