Digidexo.com

Hva er behandlingen for Barnas GERD?

Hva er behandlingen for Barnas GERD?


Det kan være vanskelig å vite om barnet ditt har GERD, men ifølge Webgerd.com oppkast er en meget fremtredende tegn på denne tilstanden hos spedbarn. Også ifølge Webgerd 50 prosent av spedbarn opplever konstant oppkast i de tre første månedene av livet, selv om dette vil peak rundt måned fire. Symptomer på GERD hos eldre barn er halsbrann, brystsmerter, anemi, blodig oppkast og brekninger.

Hva er GERD?

GERD står for gastroøsofageal reflukssykdom, og det er en tilstand som fører til mat og væsker for å sikkerhetskopiere i spiserøret fra magen. Irritasjonen fra dette kan forårsake halsbrann og kvalme.

Fôrings Endringer

Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med GERD du kan bli pålagt å fjerne kumelk danne sin diett. Skifte denne melken med Enfamil eller Similac formler kan redusere tilfeller av reflux og oppkast. Holder babyens hode opp mens mater ham og 20 til 30 minutter etterpå vil bidra til å redusere dette også.

Amming Spedbarn med GERD

Ifølge Webgerd morsmelk viser mindre alvorlige reflux episoder enn de som er får flaske. Morsmelk er lettere å fordøye og tømmes fra babyens mage dobbelt så fort. Du trenger ikke å tykne morsmelk.

Protonpumpehemmere

Protonpumpehemmere (PPI) brukes som behandling for reoccurring oppkast hos spedbarn. De er laget for å redusere magesyre som fraråder episoder av GERD.

Kirurgiske alternativer

For barn som ikke har funnet lindring med generell medisinsk behandling, eller de som er symptomene tilbake etter bruk, kan kirurgi være et alternativ. Men på grunn av risiko og komplikasjoner av kirurgi, det er generelt anbefales bare dersom barnet har utviklet lungebetennelse eller andre livstruende komplikasjoner av GERD.