Digidexo.com

Swine Flu Fakta

Swine Flu Fakta


I februar 2009 rapporterte La Gloria landsby i det østlige Mexico at 60 prosent av beboerne var syk fra en luftveissykdom. En syk gutt viste et positivt testresultat for svineinfluensa. I de følgende månedene, svineinfluensa gjort sine måter rundt om i verden. Tilfeller av svineinfluensa har blitt funnet på alle beboelige kontinenter. Helsemyndighetene forventer at tilfeller av svineinfluensa til å øke i nær fremtid.

Grunnleggende

Svineinfluensa, eller H1N1, er en type influensa A virus. Liten størrelse, virus har en rund form. Som alle tråder av influensa, endrer svineinfluensa sin makeup gjennom antigen drift. Antigenic drift er endringene i det ytre laget av viruset. Ifølge svineinfluensa-facts.org består svineinfluensa av menneskelig influensa, fugleinfluensa og to deler av svineinfluensa. Det er ukjent hvordan det skjedde. Vanligvis svineinfluensaen påvirker ikke mennesker, men den nåværende Strand er et mutert skjema.

Symptomer

Symptomer på svineinfluensa omfatter hoste, sår hals, feber, frysninger, tretthet og smerter i kroppen. Svineinfluensa-facts.org sier at noen pasienter opplevde diaré. Offentlige helsemyndigheter tyder på at hvis folk lider av disse symptomene, bør de kontakte en lege. Alle med et svekket immunforsvar har en høyere sjanse for å pådra seg svineinfluensa. Denne listen omfatter personer som gjennomgår kjemoterapi og stråling behandlinger, HIV / AIDS-pasienter, lupus ofrene og de som har medisiner hindre immunsystemets evne til å bekjempe sykdom.

Behandling

Leger foreskrive Tamiflu og Relenza å bekjempe svineinfluensa. Ikke alle trenger narkotika, imidlertid. Friske mennesker som blir smittet vanligvis komme seg i en uke, ifølge Verdens helseorganisasjon. The Centers for Disease Control anbefaler behandling for de i fare for influensa komplikasjoner. Hvis en pasient har lavt blodtrykk, hoster opp blod, har brystsmerter eller feber som varer mer enn tre dager, bør han få antivirale medikamenter. Stoffet holde viruset fra å bryte ut av cellene og sprer seg. Helsemyndighetene oppfordrer ofrene til å holde seg hydrert. Flere svineinfluensa dødsfall skjedde på grunn av dehydrering.

Forebygging

Virus reise gjennom luften. Hvis en infisert person hoster eller nysing, virus prosjekter i luften. En person med svineinfluensa kan ikke vise symptomer for en dag, men fortsatt være smittsom. Infiserte mennesker bør unngå kontakt med andre. Å kjempe gjeldende strand av svineinfluensa, flere land sluttet unødvendige flyreiser til Mexico. For å redusere sjansene for å pådra seg sykdom, vaske hender og overflater ofte. Dekk til munn og nese mens hoste og nysing med en vev.

Tidligere Utbrudd

Ulike utbrudd av influensa skjedde i historien. I 1918, en annen strand av influensa drept mellom 30 og 50 millioner mennesker, ifølge 1918.pandemicflu.gov. Flere influensapandemier skjedde i 1950 og 1960. En svineinfluensa utbrudd skjedde i 1976 i USA. En massevaksinasjon programmet ble startet, men nådde ikke flertallet av befolkningen. Behandlingen også forårsaket lammende sykdom Gullian-Barre syndrom. 1976-epidemien bodde i USA.