Digidexo.com

Alternativ behandling for lungekreft

Lungekreft er en av de mest alvorlige krefttyper. Ifølge Mayo Clinic omtrent 90 prosent av tilfellene er forårsaket av røyking, så kreft i lunge er dermed en av de enkleste å forebygge. I noen tilfeller kan du velge å bruke alternativ medisin, enten som en frittstående behandling når andre har feilet eller sammen med konvensjonell medisin, for å behandle denne sykdommen.

Bruk

Alternativ medisin er ofte brukt når andre behandlingsalternativer har mislyktes, og for noen mennesker er det en primær metode for behandling. Hvis det brukes sammen med konvensjonell behandling, kalles det komplementær medisin.

Typer

Ifølge Mayo Clinic, American College of Chest Physicians sier at yoga, akupunktur, hypnose, massasje og meditasjon er de mest effektive former for alternativ lungekreft terapi.

Effekter

Alternative behandlinger kan gi deg en større følelse av velvære, som sitt hovedmål er å holde deg sunn og sterk nok til å bekjempe kreft.

Betraktninger

Du bør diskutere alternative og komplementære behandlinger med legen din for å finne ut er en eller flere er det riktige valget for deg. Hvis de er, vil du og legen din bestemme de beste typer for deg.

Integrative Therapy

Alternativ behandling er ofte tilbys i integrerende terapi, som kombinerer konvensjonell behandling, for eksempel kjemoterapi, med alternativ behandling, slik som ernæringsmessig støtte og forskjellige former for smerte støtte. Fokuset er å behandle deg, ikke bare sykdommen.