Digidexo.com

Hvordan behandle Puste i Gasoline

Hvordan behandle Puste i Gasoline


Bensin er en fargeløs eller lys brun eller rosa væske med brennbare og flyktige egenskaper, ifølge Direktoratet for giftige stoffer og sykdommer registeret. Bensingass har en tendens til å samle seg i lavtliggende områder på grunn av den tunge tetthet av damper. Den ATSDR fastslår at lungene lett absorbere bensin hydrokarboner, men hydrokarbonene er de samme ikke så lett absorberes av gastrointestinaltrakten og til og med mindre det av huden.

Bruksanvisning

•  Flytt ut i frisk luft. Ifølge New York Times, bør folk som er utsatt for bensingass bli flyttet bort fra damp umiddelbart for å hindre ytterligere komplikasjoner fra eksponering som besvimelse og skader på indre organer.

Sjekk dine symptomer. Symptomer på pust i bensin kan omfatte svimmelhet, kvalme og hodepine. Andre symptomer kan være irritasjon i øyne, nese og hals regioner. Ifølge ATSDR, kan puste i bensin ved høye nivåer føre til besvimelse og død. Som en generell regel, de som utsettes for bensingass for lengre perioder oppleve mer alvorlige symptomer.

Ta kontakt med din lokale Poison Control Center kontor for lege for behandling av milde tilfeller av gass innånding. Giftinformasjonens Control Center kan kontaktes på (800) 222-1222. Ved å ringe senteret, kan du snakke med en ekspert om å puste i bensin og hva medisinske forholdsregler bør tas. Ekspertene kan også råde deg til å fremme medisinsk hjelp hvis din situasjon er et nødstilfelle.

Kontakt lokale 911 nødetatene hvis du har hatt overdreven eksponering for bensingass. Jo tidligere medisinsk behandling er mottatt, jo bedre sjanse en pasient har på en rask utvinning. Ifølge ATSDR, forvente å motta behandlinger som oksygenbehandling med en maske, bryst radiografi og pulsoksymetri, som vil vurdere å puste.

Tips og advarsler

  • Den ATSDR bekrefter at enslige mindreårige eksponeringer til bensingass føre til rask utvinning og vanligvis ikke føre til langsiktige komplikasjoner. Men gjentatt eksponering for høye nivåer av bensingass kan føre til svakhet, dårlig appetitt og mulig hjernen og / eller nyreskade.