Digidexo.com

Alternativ behandling for Poison Ivy Oak & Sumac

Millioner av mennesker bryte ut med gift Sumac eller forgifte eik hvert år. De er svært smittsom utslett-induserende planter som lever i de fleste stater. Utslettet er vanligvis rød og kan danne små blemmer eller pustler på huden. Utslettet lett sprer seg når pustler bryte åpne og slipper væske inne fra riper. Det finnes behandlinger for utslett å hjelpe lindre kløe og roe utslett.

Aloe Vera

Aloe vera gel er oftest sett på som en naturlig behandling for brannskader, men det er også brukt i behandling av gift Sumac, gift eik og eføy. Det inkluderer aktuell aloe vera som har evnen til å trenge gjennom alle lag av huden for å komme til hjertet av utslett for rask lindring. Det er også en flytende form av aloe vera at man drikker. Den flytende form går direkte inn i blodet og takler utslett fra innsiden. Det kan gi lindring til svie og kløe raskt.

Når man drikker aloe vera, er det anbefalt at du drikker 3 ts. tre ganger om dagen. For aloe vera gel, bruke en generøs mengde over utslett etter behov. Du foretrekker kanskje å holde aloe vera gel i kjøleskapet for å avkjøle den. Holde gel kule kan også gi deg ekstra lindring fra den brennende, kløende utslett.

Havregryn og havremel bad

Havregryn er en nyttig hjemme bøte for gift eik og Sumac. Det finnes noen måter å bruke havregryn med ett vesen å gjøre litt havregryn. La den kjøle seg ned, og deretter spre den på de berørte områdene. Hvis du har mye av giften eik som dekker større områder, hell tre fjerdedeler av en boks med havregryn i et varmt bad ca midje høy. Suge i badekaret for en stund å la den naturlige helingsprosessen har tid til å jobbe.

Du bør ikke tørke av etter badet slik at havregryn later et pulverbelegg på huden din. Dette vil bidra til å beskytte huden og hjelpemidler i å stoppe kløe. Anvende en havremel lim direkte på huden over utbruddet vil også bidra med kløe og svie i forbindelse med gift eik og Sumac.

Andre rettsmidler

Flere alle naturlige behandlinger kan hjelpe med kløe og svie i forbindelse med gift eik og Sumac. En er trollhassel. Indianere er kjent for å bruke trollhassel for behandle inflammatoriske hudproblemer. Å bruke, DAB litt på utslett flere ganger daglig med en bomullsdott. Trollhassel er en god tørking agent og vil hjelpe pustler å tørke opp raskere å fremme helbredelse.

Tea tree olje er en annen helt naturlig produkt som kan brukes direkte på utslett flere ganger om dagen. Jewelweed, som også er kjent som impatiens eller touch-me-nots, kan brukes til å stoppe kløe relatert til utslett som gift eik og Sumac. Det hjelper å tørke opp blemmer til hjelp i kløe lettelse og raskere helbredelse. Bruk blader fra planten ved å gni dem direkte på blemmer. Du kan også bruke saften fra stilkene av anlegget ved å gni forsiktig den direkte inn i huden flere ganger om dagen.