Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Hard hud på fingrene

Hvordan bli kvitt Hard hud på fingrene


Hardt arbeid gir stor belønning, men har også en nedside. Raker løv, spille gitar, skrive og andre aktiviteter kan føre til hard hud på hender og fingre. Mens calluses signalisere at du har jobbet hardt, kan de forårsake ubehag og er ikke attraktivt. Du kan bli kvitt hard hud på fingrene hjemme med litt tålmodighet. Lider ikke for hardt arbeid - bli kvitt de hard hud og nyte glatte hender igjen.

Bruksanvisning

Bruk hansker når du arbeider om mulig å bli kvitt hard hud på fingrene. Hindre hard hud i utgangspunktet er mye enklere enn å bli kvitt dem etter at de oppstår. Foruten hard hud, hansker forebygge mange typer hudsykdommer. Hansker skal brukes når du gjør repeterende oppgaver med verktøy hvis mulig. Et annet alternativ er å bruke callus pads når hansker er ikke praktisk. Callus pads kan kjøpes på enhver avdeling eller stoff butikken.

Sug hard hud. Få en bolle; fylle den med varmt vann og mild såpe. Du kan legge til en antiseptisk lotion til vannet med såpe for ytterligere oppmykning. Alternativt kan du legge natron, eple cider eddik eller havsalt til vannet. Sug hånden i ca 20 minutter eller til huden på fingeren rynker. Bytt ut vann hvis den kjøler løpet av 20 minutter. Tørk området rundt hard hud, men ikke callus selv.

Pumice hard hud på fingrene. Du kan finne pimpstein steiner på enhver avdeling eller stoff butikken for en relativt rimelig pris. En eksfolierende pad kan også brukes. Gni stein eller puten forsiktig på callus. Bruk en sirkulær bevegelse. Ikke over-pimpstein; bare fjerne et lag eller to for å hindre smitte og andre komplikasjoner.

Påfør lotion til hard hud på fingrene. Du kan bruke din favoritt fuktighetskrem eller en spesialitet krem. Aloe vera gel er ett godt alternativ. Påfør lotion til hard hud på fingrene ofte å hjelpe til med nedtoningen prosessen.

Endre måten du arbeider. Pass på at du ikke gripende dine penner eller andre verktøy for hardt, da dette kan føre til hard hud på fingrene. Erstatte et verktøy heller enn å bruke bare fingre eller hender hvis mulig. Alternativ repeterende oppgave, slik at arealet av fingrene de som er utsatt for hard hud ikke er utsatt for konstant friksjon.

Tips og advarsler

  • Aldri prøve å kutte ut en callus på egen hånd. Dette kan føre til infeksjon og alvorlige komplikasjoner. Kontakt lege dersom du ønsker å bruke dette alternativet.
  • Konsultere legen din om noen callus som er rød, ser ut til å bli smittet eller er ekstremt smertefullt.