Digidexo.com

Homøopatisk behandling for ED

Det første trinnet i å finne en effektiv behandling av erektil dysfunksjon, er å bestemme årsaken til tilstanden. ED kan være et resultat av en medisinsk tilstand eller psykologiske problemer. Homøopatisk medisin er en effektiv behandling for noen menn står overfor denne vanskelige og pinlig problem. Homeopati behandler hele personen i stedet for bare symptomene på en tilstand.

Homøopatisk Diagnose

Homeopati diagnoser forholdene i en mye mer dyptgående måte enn tradisjonell medisin. Du blir nødt til å gi en full sykehistorie til en homeopathic utøveren før riktig behandling blir gitt. Du kan forvente å gi informasjon om din mentale tilstand, samt de problemene som du kommer ut med impotens.

Rådgiving er vanligvis anbefales, sammen med homeopatiske medisiner, for erektil dysfunksjon. Se etter en profesjonell rådgiver eller en homøopatisk lege for denne delen av behandlingen. Erektil dysfunksjon fører ofte en pasient å bli deprimert. Depresjon kan også føre til erektil dysfunksjon, så vel. Du må ta tak i dette aspektet av din tilstand å behandle erektil dysfunksjon.

Medisiner

Homeopatisk medisin er basert på ideen om at liker godbiter som. De medisiner som anvendes for å behandle en bestemt tilstand er valgt på grunn av deres evne til å produsere de samme symptomer hos en frisk person.

For erektil dysfunksjon noen vanlige medisiner som brukes i homeopati er agnus castus, Caladium, argentums NITRICUM, causticum, selen metallicum, Staphysagria og Lycopodium. Hver medisiner behandler svært spesifikke symptomer og temperament. For eksempel er causticum brukes for en mann som ikke utlede glede av sex og ikke opplever de samme lyster. Han kan også ha hukommelsestap og føler mangel på energi. Caladium er indisert for en pasient som har interesse for seksuell aktivitet, men kan ikke delta på grunn av impotens.

Dosering

Bruk kun en medisin om gangen for å behandle erektil dysfunksjon eller andre helsetilstand. Homeopatiske medisiner er tilgjengelige i pelletsform, tinkturer, væsker og piller. Piller og pellets er tatt under tungen og lov til å oppløse. Flytende former administreres med en dropper rett under tungen, eller du kan legge dosen til et glass vann. Bruk én dose, og deretter vente på medisiner for å jobbe før du gjentar dose. En ny dose kan ikke kreves dersom rette løser problemet. Du bør bare gjenta medisiner hvis symptomene tilbake.

Forsiktig

Rådføre seg med legen din før du bruker homøopatiske medisiner på egen hånd. Avsløre eventuelle medisiner som du tar for å unngå mulige farlige interaksjoner. Homøopatisk medisin bruker den minste dose er nødvendig for å bøte på en betingelse, men det er fortsatt mulig å overdose på medisiner hvis de riktige forholdsregler ikke blir brukt. Bruk en trenet og lisensiert homøopatisk lege for å behandle erektil dysfunksjon.