Digidexo.com

Er Varme Baths Bra for utslett?

Er Varme Baths Bra for utslett?


Varmt vann åpner porene og kaldt vann lukker dem. Avhengig av alvorligheten av utslett, kan vanntemperaturen enten lindre eller forverre hudens tilstand ved å spre eller dempende den.

Warm Water

Varmt vann skaper damp for å åpne porene. Svette er et eksempel på dette. Vann høyere enn kroppstemperaturen bidrar til å skylle ut urenheter. Ta et bad i det kan bidra til å rense bort utslettet midlertidig. Varmere vann slapper også huden, omtrent som en sauna gjør.

Cold Water

Kaldt vann i retur lukker porene. Mange hevder at kalde bad har helsemessige fordeler. Kvinners Healthcare hevder at kaldt vann "kan midlertidig lindre hudirritasjoner slik som insektbitt og mindre hud allergier." Varmt vann fører også til partikler for å utvide, mens kaldt vann krymper dem, kanskje opphøre utslett.

Havregryn Baths

Det har vært mange debatter om de helbredende egenskapene til havremel. Granny Med enig i at havregryn "binder seg til huden, tetting i fuktighet og mykgjørende ... det også lindrer og beskytter huden, og bringer lindring til kløen." Oppløse havre i varmt vann å trenge inn i utslett, og skyll med kaldt vann for å roe distressed huden.