Digidexo.com

Kunzite Healing

Kunzite er en stein som åndelige healere ros for sine helbredende egenskaper i saker av hjertet. Kunzite er vanligvis lyserosa med innslag av fiolett. Ifølge International Colored Gemstone Association, jo rikere rosa eller fiolett, jo mer verdifulle steinen. På grunn av sin gjennomskinnekvalitet og rosa, fiolett farge, er kunzite forbundet med hjertet, tredje øye og hals chakraene.

Pink Kunzite

Ifølge SacredCenters.com, er hjertet chakra ligger i brystet, det tredje øye chakra ligger i sentrum av pannen like over neseryggen, og halsen chakra er i nakken. Chakra er energisentre i hele kroppen som har tilsvarende farger, elementer, fysiske attributter og andre foreninger.

Til å begynne healing med rosa kunzite, velger du en stein som føles riktig for deg. Ta deg tid til å beundre sin tekstur, vekt og utseende. Etter å ha valgt en stein (eller smykke), rense den med kildevann og havsalt. Hvis kunzite er satt i smykker, sikre at løsningen ikke vil skade metaller eller andre materialer. Når steinen er renset, finne en komfortabel plass og meditere med det. Fordi rosa kunzite er en kraftig healer for saker av hjertet, bruke den hvis du har problemer med selv-aksept, familie problemer eller andre saker som omhandler relasjoner og kommunikasjon. Fokus på endringer og forbedringer du ønsker å se. Mens du holder pusten rolig og stødig, tenk helbredende energi pulse fra steinen og inn i kroppen din.

Hvit Kunzite

Selv den mest lett tilgjengelig type kunzite er fiolett / rosa kunzite, et utvalg av steinen som er klart er kjent som hvit kunzite. Ifølge CrystalRocksandGems.com, er hvit kunzite forbundet med den syvende, eller krone, chakra. Krone chakra er plassert på toppen av hodet og er forbundet med guddommelig kjærlighet, visdom og universell harmoni. Hvis du føler deg ut av sted på grunn av en flytting eller annen omstendighet, kan hvit kunzite forvandle disse følelsene av forskyvning til en følelse av enhet med deg selv og dine omgivelser.

Grønn Kunzite

Grønn kunzite er også kjent som Hiddenite. Ifølge International Colored Gemstone Association, fikk Hiddenite sitt navn fra sin oppdageren, WS Skjult. Det er fortsatt en del av kunzite familie og er assosiert med hjertet chakra. Sammenkobling rosa og grønn kunzite under meditasjon kan helbrede inngrodde emosjonelle traumer, spesielt de som arbeider med kjærlighetssorg, sjalusi eller følelser av harme mot en partner. Grønn kunzite er spesielt nyttig når bæres som et anheng i nærheten av hjertet, eller når to tilsvarende steiner er slitt av dem i et forhold.