Digidexo.com

Hvordan Kast en Sharps Container

Hvordan Kast en Sharps Container


Bare nevne nåler eller andre skarpe gjenstander og folk flest cringe. De er skarpe, rotete, vanligvis har blod eller andre kroppsvæsker på dem, og du kan ikke kaste dem bort. Ifølge Department of Labor sin Occupational Safety & Health Administration, må nåler, sprøyter og lansetter --- alt ellers kjent som "skarpe gjenstander" --- plasseres i disponibel Sharps beholdere. Sharps beholdere, som selges på narkotika og medisinsk forsyne butikkene, er så sterke at de ikke kan punkteres og er lekkasjefritt. Når beholderen er full, er det ulike måter å avhende det.

Bruksanvisning

•  Opprettholde beholder for skarpe gjenstander på et trygt sted og overvåke innholdet. Kast av beholderen når innholdet når linjen utpekt fyll.

Plasser en bio fare etikett på din beholder for skarpe gjenstander når den er full.

Finn et sted som vil kvitte deg med beholder for skarpe gjenstander. Hvis du er diabetiker, kan du sende din beholder med en bio fare etikett American Diabetes Association. For mer informasjon om dette programmet, kan du ringe 1-888-232-2737.

Ta beholder for skarpe gjenstander til et sykehus eller sykehjem. Noen stater, som New York, kan du kvitte deg med Sharps containere på disse stedene. Dette er spesielt nyttig hvis du ikke er diabetiker eller ikke kan gjøre det til et postkontor.

Kontakt din statens helsetilsyn for avhending steder, hvis sykehus, sykehjem eller klinikker ikke tar Sharps beholdere i ditt område.

Tips og advarsler

  • Sørg for at din beholder for skarpe gjenstander ikke lekker. Ifølge OSHA, hvis din kanylebøtte lekker du må plassere den i en sekundær lekkasjesikker beholder.
  • Hvis skarpe gjenstander ikke avhendes på riktig måte, kan de smitte andre med HIV, hepatitt og mange andre sykdommer.