Digidexo.com

Hvordan Kill Menneskelig Parasitter Med geitemelk

Hvordan Kill Menneskelig Parasitter Med geitemelk


Mange studier peker på de helsemessige fordelene av geitemelk. Helse utøvere råde folk med melke allergier eller enkeltpersoner som er laktose intolerant å drikke geitemelk i stedet for kumelk. I tillegg viser studier at å drikke geitemelk kan forebygge jernmangel og bein oppmykning. Geitemelk også hjelper kroppen fordøye og forbrenne jern, kalsium, fosfor og magnesium. Andre bevis tyder på at drikking geitemelk kan hjelpe til med å eliminere parasitter som forårsaker mange mage-tarmproblemer hos mennesker.

Bruksanvisning

•  Drikk geitemelk kefir, en kultivert drikke som inneholder vennlige bakterier og gunstig gjær. Denne bakterien og gjær renser og styrker tarmen og øker sjansene for at kroppen vil være i stand til å motstå E. coli og drepe innvollsparasitter. Upasteurisert geitemelk er et utmerket valg for å lage kefir. Finn geitemelk kefir i en helsekostbutikk eller i en butikk som selger multinasjonale matvarer.

Eksperimenter med Candida Diet. Spise lav-fett geitemelk yoghurt er en del av denne dietten. Utviklere av Candida Diet har satt sammen en spise plan for å drepe Candida parasitten ved å eliminere matvarer som Candida parasitten trives på, og erstatte dem med mat som styrker fordøyelses og immunsystem. Lav-alkaliske matvarer av Candida Diet heve ph-nivået i kroppen, drepe Candida parasitter.

Prøv rensing formler (som finnes i helse-butikker) som inneholder geitemelk. Disse preparater, som er tilgjengelig i form av tabletter, bidra til å rense mage-tarmkanalen av tarmparasitter.

Skaff melk produsert av transgene geiter. Forskerne finner at disse geitene bærer genet for lysozym, et antibakterielt enzym som etterligner sin morsmelk. Legene mener at dette er enzymet i morsmelk som beskytter babyer og barn fra bakterielle parasitter som forårsaker diaré og gastrointestinale problemer. Reprodusering av dette i geitemelk gjør denne vaksinen tilgjengelig for mange flere mennesker. Se Internett-kilder for å skaffe melk produsert av transgene geiter.