Digidexo.com

Hvordan Substitute Rice for Poteter

Hvordan Substitute Rice for Poteter


I USA, har poteter blitt så mye av en stift at det er nesten "forventet" å se pommes frites med en hamburger eller biff med bakt potet, eller roastbiff med potetmos og saus. Rice, spesielt brun ris (som er mye mer næringsrik enn bleket, hvit ris sett i dagligvarebutikker), vil ikke legge på pounds som poteter kan. Selv om begge er karbohydrater, poteter (med unntak av søte poteter) konvertere til sukker svært raskt, forårsaker insulin til å stige og legemet for å få vekt. For en mager, sunn kropp, er det viktig å spise karbohydrater som er treg som brun ris Det er lett å erstatte deilig, næringsrik ris i stedet for poteter når du forbereder måltider som du og hele familien vil like.

Hvordan Substitute Rice for Poteter

Bestem hva slags Rice til Forbered

Velg en rekke ris som tilbyr ikke bare ernæring, men deilig smak. Hvis familien din ikke er vant til å spise ris, starte dem ut med en næringsrik hvit ris, som beriket hvit amerikansk ris. Det er ikke så næringsrik som brun ris (kli er fjernet), men det har vitaminer tilsatt til den. Omregnet hvit ris er også vanlig og litt mer næringsrik enn vanlig, amerikansk hvit ris. Dette er fordi det er par-kokt, noe som betyr at denne risen er dampet før husking prosessen, slik at det å beholde mer vitaminer.

Se på andre typer ris hvis du allerede er vant til å spise hvit ris. Noen eksempler er, brun ris (kort og lang korn), basmati ris, jasmin ris, sushi (klebrig) ris. Alle disse kan vanligvis finnes i de fleste vanlige dagligvarebutikker. Det finnes andre varianter av ris som kan finnes i helsekostbutikker, asiatiske og internasjonale matvaremarkeder, for example.Brown ris er mye mer næringsrik enn standard, hvit amerikansk ris og har mer fiber enn hvit ris ettersom kli er igjen intakt og regnes som en hele korn. Brun ris tar lengre tid å lage mat, men det er vel verdt ventetiden. Basmati ris kan være hvit eller brun og er en langkornet ris. Dette er en svært vanlig type ris i India og har en herlig aroma. Dette ris typen faktisk elongates litt mens du lager den og ser like vakker på plate som det smaker. Jasmine ris har en kortere korn enn basmati ris og en svært hyggelig jasmin aroma. Denne variasjonen kan også være brun eller hvit, og er ganske deilig.

Lær hvordan du koker ris fra retninger på ris emballasje, kokebøker eller på internett. Følgende retninger nøyaktig vil omtrent alltid resultere i varmt, dampende, fluffy ris. Bruk alltid en god, tung potten med et tettsittende lokk for ris. Du kan også foretrekker å bruke en riskoker som tar alle gjetting ut av å forberede ris, noe som resulterer i perfekt kokt ris hver gang.

Serve ris i stedet for poteter for ethvert måltid

bestemme hva som vil være din hovedrett for måltidet. Hvis du forbereder en roastbiff, vil du ha tid til å starte ris litt senere. Sjømat tar mindre tid enn en roastbiff, for eksempel, og hvis du har en slags sjømat eller fisk og du har brun ris, starte matlagingen din ris først.

Serve noen form for ris med sjømat som sjømat og ris tradisjonelt fungerer godt sammen. For eksempel brun ris med grillet laks steker eller stekt ris med wokede reker og grønnsaker er en deilig kombinasjon.

Forbered biff med langkornet basmati ris i stedet for biff og poteter. Basmati ris har en deilig nøtteaktig smak og arbeider i perfekt harmoni med smaken av biff.

Grill, stek eller bake kylling og tilsett ris pilaf på siden. Kylling og ris pilaf går veldig godt sammen. En pilaf er vanligvis ris kokt i en buljong sammen med løk og krydder. Ris pilaf er en siderett som går veldig bra med alle typer kjøtt, fjærkre og fisk. Det kan også bli en hovedrett, spesielt for vegetarianere. Hva med å ha curry ris med kylling? Dette er veldig deilig, og du kan bruke omtrent alle typer av ris for curry ris, inkludert vanlig hvit ris.

Unn deg litt ris med egg i stedet for stekte poteter til frokost. Left ris kan brukes hvis du ønsker å spare tid. En deilig og rask måte å forberede dette på er å steke kokt ris i olje (for eksempel olivenolje eller økologisk, virgin kokosolje) som om du var å lage stekt ris og tilsett løk, paprika, hvitløk og et pisket egg eller to i den. Du kan slå den inn i stekt ris rett og slett ved å legge til litt soyasaus til det. Deretter tjene dette alene eller sammen med bacon eller pølse for en deilig frokost, uten poteter.

Kjøp noen sushi ris (også kalt, klebrig ris) og gjøre ris baller (kalt, onigiri i Japan), hvis du er den eventyrlystne typen. Sushi ris er svært klebrig og du kan bli kjent med det hvis du har spist sushi. Det er så enkelt som danner baller av kokt, sushi ris, stikker et hull på toppen med fingeren, og fylle den med smør. Du kan også stappe hullet med syltet ingefær eller biter av sjømat. Legge enda mer smak ved å riste litt soya saus på den. Ris-baller vil holde formen mens du spiser, og er en god erstatning for en bakt potet som hele familien vil nyte.

Hint

  • For å hindre insekter (for eksempel biller) fra å komme inn i ris, oppbevare den i kjøleskapet.
  • Unngå å kjøpe instant hvit ris. Det tilbyr ikke noen ernæring og har en veldig mild smak.
  • Hvis forberede ris er utfordrende for deg, bør du vurdere å kjøpe en god riskoker / dampbåt. Det finnes flere varianter som konsekvent produserer perfekt ris hver gang.
  • Hvis din hovedrett tar ikke mye tid til å forberede og du har brun ris, starte matlagingen brun ris først. Brun ris tar lenger også koker (40 til 55 minutter, avhengig av om det er lange eller korte fibrer).
  • Bruk noen leftover ris til frokost eller lunsj, for å ha i stedet for poteter.
  • Ved å spise ute på restauranter, bestille ris med ditt måltid i stedet for poteter.
  • Mens risen er matlaging, ikke løfte lokket. Løfting av lokket bevirker at damp å unnslippe, og kan føre til kokt ris eller våt, grøtaktig ris i stedet for fluffy ris. Du kan risikere å brenne deg også.