Digidexo.com

Viktigheten av lek for barn med cerebral parese

Barn som har cerebral parese - gruppe lidelser som påvirker en persons evne til å bevege seg og å opprettholde balanse og holdning - trenger spilletid akkurat som alle andre barn. Deltagelse i spill hjelper i motorisk utvikling, og holder ledd og muskler fra utviklings begrensninger. Engasjere barn med cerebral parese, og finne det som interesserer dem.

Viktig

Selv om et barn med cerebral parese kan ha begrensninger, er det viktig for dem å holde kroppen i bevegelse. Uten bevegelse, kan musklene permanent forkorte.

Betydning

Utvikle lek med barnet ditt hjelper dem ikke bare utvikle grunnleggende motoriske ferdigheter, men det hjelper også dem å utvikle touch og respons på bevegelse.

Teknikker

Selv om barnet er passiv i sin respons på spilletid, initiere det, og motivere dem. Noen barn med cerebral parese trenger stimulans for å fange deres oppmerksomhet.

Spilletid

Når du spiller, ikke gi dem leker, men heller oppmuntre dem til å finne ut av ting på egenhånd. La barnet ditt til å utmerke seg på sine evner, og forsterke dem.

Betraktninger

Foreldre med barn som har cerebral parese bør melde barna sine inn i fysiske fitness-programmer som for eksempel gym-klasser. Selv tar barnet for en tur kan være givende, som de kan oppleve sin omverden.

Anbefalt Reading

Deres er eksepsjonelle bøker på markedet som, "undervisning motoriske ferdigheter til barn med Cerebral Parese og Lignende Movement Disorders (A Guide for foreldre og fagpersoner)," av Sieglinde Martin, MS, PT Denne boken viser ikke bare en forelder øvelser for å hjelpe utvikle et barns motoriske ferdigheter, men det hjelper også å bistå foreldre med deres barns utvikling gjennom årene.